men att va!?

Jag är inte människa idag, trots en relativt låg konsumtion igår så är jag helt knäckt. Inte bra med rose vin i värmen! Mitt huvud är inte på sitt rätta ställe så jag kommer fatta mig kort. Det som verkligen ljusade upp den här smätsamma söndagen var att min baby kommer med en bukett rosor till mig, kan inte förklara min uppskattning till blommor och speciellt rosor, han är uuunderbar!:)

Nu ska jag kolla till min kulinariska bolognese rätt på påse!


Hej


Spending my money, i'm outa control

Yeeeaaah! Efter pizzasvullande och snart färdigställt spacklande så är man redo för ett glas Rosé vin. Alrig dryckit det förr så jag får hoppas att den friska bärsmaken med nyans av jordgubb inte sätter sig på tvären. Solen är fruktansvärt på g idag vilket passar perfa när man ska på Färjan. Hela världen lär ju släpa sina arslen dit förrutom de som ligger på raggen. Man hade nästan velat ta sig ett litet ärevarv?! Har hunnit svepa en Badardi Breezer Lime (det bästa en sån här dag) i finvädret, sitter inne hos Piga, utan balkong, men ser ut iaf;) Nånå, ska hälla upp mitt vinglas, börjar väl rasa in folk om ca en timme.

NU HÅLLER VI OSS I SKINNET!!!


peejjzzz

Ähhh

Nynedslagen i soffan efter morgon prommis med Annie och Anna. Blev bjuden på brakfrukost sen hos Annie bestånde av smoothie, jordgubbar, ägg, müsli och smörgåsar! MMMM! Är lite trött i mössan måste jag säga, hade svårt att släppa ifrån mig Stig Larsson igår vilket resultera i att jag inte somna förrän efter 2! Upp klockan åtta! Usch, trött! Snart är den utläst, spännandeee.

Idag då, ska väl ta mig en vända med hon Marri på stan när hon har besegrat tvättberget! Har extrema problem med att bestämma mig för outfit imorgon. Man ska ta det man tänkte först va? Men det kändes så tråkigt nu, outfiten har seglat i mitt huvud hela veckan så man hunnit bli less, haha. Det blir nog bra, ska bli kul med färjan och jag hoppas vi har "tur med vädret iaf". Ska sluta svamla och fortsätta min givande förmiddag på soffan för vet ni, DET ÄR FREDAG!!! En ledig helg väntar och förhoppningsvis får man lapa en jädrans massa sol!

Är ju cruising i helgen JU, förövrigt, hade varit fint med en limmo av något slag eller en rymmlig hummer!



Hej hej


Är det då man blir vuxen?

Så när man får en bulle i ugnen kan man plusa på lite vuxenpoäng, är det så det menas? Eller rättaresagt tros?
Om det är nånting som gör mig förbannad så är det självupptagna mammor på stan med sina förbannat fula barnvagnar som har en tendens att alltid köra på min häl och sen inte ens ursäka sig för att "jag har faktiskt ett barn". BS, världen stannar inte upp för det, tror dom verkligen att NÅGON i den här världen GIVES A DAMN om dom skjuter ut en liten spjuver ur dalen? Ehh naee!! Gud att mammor kan komma på bortförklaringar sen. Allt är så jobbigt, besvärligt. Jag måste ha flottigt hår, jag är mamma! Jag kan äta vad jag vill, jag är mamma/ska bli mamma (p.s 30 kg extra är INTE coolt eller behövligt)! Jag gapar och skriker som en rottweiler åt alla i min närhet, jag är mamma! Jag kan göra vad fan jag vill och alla andra ska hålla käften, jag är MAMMA!! I h*vete att min morsa betedde sig som en förbytt bara för att hon vänta/fick mig! Man kan ändå vara vacker, glad, lycklig och medgörlig. Använd inte dumma ursäkter för varför man skulle ha rätt att vara sur, man kan faktiskt vara normal. Det är nog ett helvete ibland med barn men det finns mycket som är ett helvete, NEWSFLASH det finns dom som har det värre! Så snälla bespara mig era förbannade mamma träffar som stockar upp shopping samt påkörningar av era fyrhjulingar, det finns bättre vi "mindre värda människor utan barn" har för oss. Sen, skaffa inte barn om du inte pallar trycket!!!!!!!

Ja det var väl bara det jag ville säga:P

God natt


P.s( I övrigt så har valt bort trenden att skaffa barn men jag vet att det är jobbigt ibland) D.s

Nu får det banne mig vara nog

Tre dagar i skiten, bokstavligt talat! Nu är det nog, på en halv timma flyr jag fältet iaf till nästa vecka. Solen ska avnjutas hela helgen och sömnen ska tas igen, längtar så jag spricker! Nä, måste göra min plikt!!! ;)

Adios

Sommarbajssjukan

Mitt jobb ja, det är ett roligt jobb just nu, ett sommarbajs jobb med diverse otrevliga smittoämnen samt byten av blöjor (pampers?) och underlägg. Mina porer är täckt av skit!!! Det går som sagt magsjuka på Sunderbysjukhus och jag har aldrig någonsin munderat mig så mycket med trevliga blåa rockar, munskydd och extra tjocka handskar. Ska sno ett visir från byggen imorgon så är rustningen ok! Men förövrigt ett underbart jobb;)

ska jag orka mig ut att jogga efter att ha stigit upp en omänsklig tid, 05.00! Förövrigt fick man den sömnen man behövde, NOT, jag sov en sisådär tre timmar. Men pigg som en mört har man varit hela dagen, nu är däremot krafterna urdragna efter mitt första riktiga mål mat idag som fick bli fiskpinnar. Kan bara berätta att man har en extrem matlust på mitt jobb just nu! MEN, jag måste ta mig ut och jogga, PLZ ge mig styrka någon, tunga fötter och bräckliga ben men efter ca 5 min så har man uppe farten, den här gången också? Så sant, dagen har varit händelserik! Och egentligen behöver jag mig ett bad där jag får läsa ut Män som hatar kvinnor, är iiivrig att få börja på nr två, Flickan som lekte med elden. Men om nu nu ser en stackars quinna som lättar ut mot havs av den otrevliga vind vi har idag nere vid varvet så hala gärna in mig som en drake, skulle vara tacksam så jag får komma hem tillmin soffa en sista gång och för att inte förglömma mitt jobb som väntar imorgon! BUT, whos wajjning;)
I HAVE NEW SHOOES!!!



Dom ska pryda mina fötter när vi gör Färjan osäker i helgen;)


Builders

Boddy builders som vi är jag, Annie och Anna så körde vi ett killer pass idag!! Man mår som en prinsessa nästan!
Imorgon kl 0800 sharp kör vi igång igen, ingen rast ingen ro;) Gjorde mig en riktigt fet health freak middag! Nu är det slut med svamlet, damn Crille som köpte cheese balls igår!!!
Imorgon står det sen jobb på schemat 13.30 till 21.30 innan det ska jag ta mig en runda på stan i hopp om att hitta mig ett par riktigt heta par shoes! Snart kommer baby från fiskerundan och då ska vi mysa med min vitlöks andedräkt!! Ha en bra kväll folks!!




Crabsticks mackor med advokado samt tonfisksallad med vitlöksdressing!! mmmmm....



Mitt hår har fått sig en rejäl energi booster!!









Fasoner

Ja nu kanske man äntligen har fått lite kontroll över skit lönekontret! Höll på att få ett nervöst sammanbrott av allt svammel, usch! Men men, nu håller jag tummarna. Hade hoppats på lite mer ihållande sol idag och inte tråkiga moln över hela himlen. Men man kan ju inte steka varje dag;) Ska ta mig en sväng på stan idag för jag vet att om jag inte får shoppa bara lite grann idag så kan det hända att jag börjar leva underground!! Ne men en Superstar från Bead Head ska inhandlas iaf för den är såå grym för håret! Träning är spikat halv fyra så då ska det pumpas, synd bara att mina träningsskor aldrig tycks forma sig efter mina fötter utan ger mig kontinuerliga skavrsår. Inge trevligt direkt. Men men, jobb väntar sen hela veckan och jag kan behöva all motivation jag kan få!

Hej hej

Det bästa man kan göra?

Kunde inte ha spenderat Söndagen bättre än med Crille och hans lillsis på Teknikens hus;) YYEEY!! Har till och med gjort ett papper haha!

               


           


Kalaset fortsatte sedan hemma hos oss med Lasagne och TV spelande, för Crille och Cajsas del iaf. Hon sa att det var den godaset lasagnen hon smakat, NÖJD ^^.
Crille har precis skjutsat hem henne och jag ska släpa mig ut på en jogga, bara tagga till.
Förbannat att lingon veckan ska sätta igång bara, man är som tung i kroppen!! QUINNA!!


men men men

Nu blev man rastlös, jogga kanske?!

Fastnade i Fantomen på operan på kanal ett, Fantomen är ju pojkvännen som dör i P.S I love you såg jag nu! Sen har jag stora funderingar på att ta upp triss jakten igen. Var väldigt längesen man köpte en sådan, hade nästan alltid en liten vinstlott i plånkan som väntade på att býtas ut mot nya fräscha "vinster"! Crille är och hjälper Henry att skruva, damn Henry, sno mitt lördagsmys;) Ne är skönt att vara själv, det tycker jag. Man behöver som sagt quality time! Ska grabba tag i ostbågarna uppe i skåpet och sätta mig till rätta igen!

En shopaholics bekännelser var väl inte direkt en HIT tyckte jag, blev lite långrandigt?! Fast sen blev jag bara allmänt springig i benen på slutet, beror väl på hur inställningen är till att orka se en "långfilm" antar jag.

Nu måste jag kamma hem ett körkort, synd att mor ska ta sån tid på sig att ge mig lite lessons. Fast nog kan jag köra, är bara chansa hejvilt på körprovet, koppla, växla, möt upp, inte mkt svårare än så! Sen ska jag fixa mig min TT!

Men, ja, ha en bra kväll



Allt är relativt

Ja det är det, allt är det. Ikväll är jag fruktansvärt nöjd av att får sitta i min sköna soffa och se mitt favvo program Postkodsmiljonären. Snart börjar även Robinson! Andra tycker att suger, klart fest är det som gäller en lördag kväll. Sen får jag även lite quality time med mina tår och naglar som var i desperat behov av en fixning!  Dagen har bestått av en väldigt ovanlig pressning på mammas baksida, solen var farlig idag! Hann inte pressa ett längre tag dessvärre för vädret kastades om och molnen täckte heeela himlen. Blev att slå på en film och mysa ner sig i soffan då med mammas pyjamas byxor;) Igår grillade vi btw, andra gången i år med fet grillen, den här sommaren ska vi grilla betydligt med än vårat slarv förra sommaren! Blev en gorme bestående av grillspett, haloumi ost, grillade tomater, klyft potatis och tsatziki, myyycheee bra!

Är förgrymmad på ett landsting som inte fattar hur man beter sig med löner, sånt där ska fungera! En grej som arbetande människor ska slippa se till, det ska vara automatiskt och bekvämt, det ska kännas att man får vad man har arbetat för! Nu har dom lyckats slarva bort diverse tidsraporter vilket har gjort vardagen betydligt besvärligare! Än besvärligare när jag måste sätta mig och ringa runt till diverse lönekontor och förmedlingar! ARG!!

Nu börjar Robinson!!


Heeejs

Well, yahaaa

Ja alltså nu kan jag ju förstå vad dom menar med att det inte är så lätt det här med "katoyer"!

Årets Miss transvestit korad
Årets Miss transvestit korad





Förövrigt så är jag mäktigt stolt över att mina ben tog mig hela vägen runt varvet/udden utan vila!! YEEYYY!! Nu ska jag kolla om man kanske får tag på en lite bättre kvalla på En Shopaholics bekännelser! Btw så börjar Män som hatar kvinnor blir riktigt vidrig men bra!!


Wiihooo

Snart får man gå för den här dagen, en lååång dag! Ledig helg, det har jag bestämt trots min enda jobbade dag är idag. Får ju hur som helst jobba hela nästa vecka och sen väntar ju heeeela långa sommaren när alla andra är lediga. SUCK! Börjar bära emot det här men va ska man göra? Ska verkligen försöka se till att spara till vintern så man kanske kan få sig några veckor ledig till nästa sommar. Här pratar jag om nästa sommar när den här knappt hunnit börja, usch! Är svart i ögonen av avund för att Carro har hittat ena riktiga pärlor till skor som jag helst hade sett på mina egna fötter, hög kork/platå klack med svarta skinn remmar över hela foten, NICE! Den här månaden får jag hoppas är snällare mot mig och ger mig lite slantar till övers, har stooora shopping begär känner jag.

Har väl sovit en sisådär kanske 4h inatt så blunder börjar smyga på mig men skenet måste hållas uppe tills jag orkat ta mig en liten jogging tur eller en lång prommis.
Jaha, måste väl ut och jobba några minuter till nu va? Eller kika igenom lite bloggar;)


Hejs

Rött/grönt block eller blått block?

Jag funderar, spekulerar och kan inte sluta tänka på vad fan jag tycker och tänker om dessa block? Jag läser, lyssnar, frågar m.m men får ändå ingen som helst fason på skiten. Man har ju alltid "fått höra" att man ska rösta rött eftersom att det är arbetarpartiet och nu när vi ska välja vilka inom partierna som ska sitta i EU parlamentet så blir jag snurrig.  Båda blocken står ju för olika bra saker, men vad överväger egentligen? Det blåa blocket vill införa euron, DET VILL INTE JAG HA!!! Sen kan man ju säkert diskutera en miljard olika anledningar till varför man inte ska välja vardera. Orkar inte bara rösta, ska jag ens orka rösta? Ja nog måste man ju säkert det.

Jaha, dagen slutade i lite öldrickande med Matti och Co. Vi hamnade på Allstar och det resultera i en relativt trevlig kväll andå. Lugn, ganska nyktert (jag iaf) och jag är inte ett skit bakis idag vilket man kan säga annat än om herrn i sovrummet;) Kan absolut inte sova mer nu utan vill hämta min lilla kisse och släppa ut henne på bakisidan hos mamma, men för det måste jag ha en bil?! Någon? Skjutsa?! Är inte så sugen på att ta bussen med henne i bur plus hennes "closett"! Kanon väder idag, blir nog bara varmare och varmare:)


Heeeejss

Regn?

Är det påväg månne? Men det kanske behövs det också ibland? Man känner sig dock inte lika tvingad att vräka sig upp ur soffan;) Men nog hade jag velat sola, det hade jag! Får hoppas det inte svalnar av (vilket det är lovat) utan att det fortsätter vårens kanonväder!! Sitter här hos mamma nu iaf, tog mig en rask prommis runt pölen och landade här. Crille slutar tre idag pga kristihimmelfärds imorgon. Va ska man göra idag då? Finns det något vettigt? Vill spendera pengar men DET har jag inga, den gåååår djuuuuupt min stackars Monky börs. Måndag och Tisdag är bra dagar, ramlar in tre olika löner den här månaden. Landstinget, Dollar och Cherry (???), blev måttligt häpen när jag fick ett spec på mailen men tydligen var det någon form av semseterersättning och det grinar man ju inte över:P Behöver aaallt jag kan lyckas skrapa in, man är bra på att slösa när man ska spara och spendera när pengarna inte finns! Men nu ska det sparas, till booobs och utlandsresa, helst NYSS!!! Men hää myyche pengar.
Vill ju grilla idag, får se hur det blir med den saken! Nu ska jag sluta tramsa och kolla Ugly Betty avsnitten jag har missat.


           


Hitta gullbilder från när jag bodde på örn me mina små!! Kitty den lilla stormmakarn som landade i katthimlen för ca ett år sen, Issy är den kolsvarta och lever än, bor för närvarande hos bror! Mitt terrarium också och gull leguanen Debbie!! Usch vad jag saknar henne!!


Flowering

Kan det börja storm blomma nu då så sommarnerven kommer igång på riktigt!!
Ska snart trycka i mig frukost/lunch sen ska jag nog bege mig på en jogging tur, vars jag ska göra den prestationen vet jag ej?! Kanske tar en rask prommis runt pölen ist?? Undrar om vädret håller i sig så regnjackan slipper hängas på. Well, är rätt så seg idag. Man kommer lätt ur balans när man inte jobbat på en vecka! Hittills har jag jobb på fredag och är grymt nyfiken på mitt sommar schema som jag inte fått veta ett DYFT om än! Är ärligt talat skönt med ledigt eftersom att min sommar kommer bestå at ca 10 lediga dagar eller nåå??!!
Nu när lönen trillar in ska jag även släpa mig till frisören och fixa mig nån härlig mjuk brunfärg i håret. Är förgrymmat less på det här extremt mörka utan jag tror det skulle bli mkt bra med en brunfärg och lite slingor i det. Sommarfräscht och så slipper jag färga utväxten varannan jävla vecka!!!
Nu ska jag sätta igng här, är inte den snabbaste!!


Guttenacht


Disiga dag

Ja idag var det inte alls samma kanon väder som helgen bjöd på, men tur var väl det, till och med mina läsare börjar märka att jag är i farozonen för Malignt Melanom! Men inte avböjde vi för det, jag och Crille hämta min lilla kisse hos bror och släppte ut henne på baksidan, snacka nöjd katt;) Satt och läste Män som hatar kvinnor respektive Allt om vetenskap i "diset" och trivdes som fisken. Vi har nu smällt i oss fiskpinnar, potatis, filsås och morötter inna vi seglade ner i soffan. Träning står på schemat 0730!! KÄMPAA!! I feel like a flotti!! Ryggen är i ett taskigt tillstånd efter nån timme på soffan i morse också!

Vettigare än så blir det inte idag, Desperate väntar kl 2100, fast missa ju förra veckans, Ugly Betty också! Well well.

Heiii


Ballar av stål

Hahahahahahaaa!!



Önskelista!

Snälla kan jag få??

*SATC BOXEN

*VÄNNER BOXEN


Buuurn

Jag har en härlig solsveda ska jag tala om, eller sveda men solen har tagit och skönt är det! Kommer i princip inte ha tid i sommar att sola pga jobb och de dagar som man då kommer vara ledig så kommer vädret inte tillåta stekning. Jag ska hålla mig framme iaf, blir inga mer slöa sommrar där man sover till kl 1 på dagen, GLÖM DET! Ska verkligen ta vara på det lilla vi får av värme här uppe i islandet!

Hur som helst så har dagen varit fantastisk härlig! Promma till mamma, svida om till bikinin och satte mig till rätta. Än mer irriterande var det dock att grannen aka "gårdsbögen" höll på att tjattra ihjäl mig. Nästa gång får vi hoppas att han verkligen snubblar dåligt över krattan! Bortsett från det så har jag haft det underbart med min bok, Marri kikade också förbi en sväng men hade inte större ro att ligga still;) Värmen blev tillslut olidlig vid ca 1600 då solen stod som högst och jag blev tvungen att fly fältet. In till soffan, självklart somna man med boken i ansiktet.
Tog sen en promenad till Crilles jobb och vi har nu äntligen fått slå oss ner i soffan efter skrov från tasty (ajdå!), dammsugning, diskning och jag fick fingrarna ur och satte upp blomdekoren.

Nu är vi nöjda i våran nystädade soffa, Crille framför NHL och jag framför datorn! Vad väntar här näst?? Om inte VÄNNER!! Kanske har kommit ut ett nytt avsnitt av The Hills månne?? Crille är dessutom ledig imorgon så vi har stooora förhoppningar på vädret (you hear me) så Crille också får färg på sina una. Sen har jag planer på att hämta min lilla plutt kisse hos storebror och låta henne spatsera på baksidan.

Ha en bra kväll!!


         

Här har jag bott i nästan 20 år, bästa området som finns!!


     

Hitta gamla bilder på släkten!! Mormor på båda stora fotona. Sen är jag även med på ett hörn!

Otroligt

Vädret håller i sig än, är än varmare idag! Funderade på att jag skulle hålla min hud i vila från solen i dag men NEJ, ska ta mig en prommis till mammas tomma lägga på Skurholmen och lägga mig och pressa för mig själv. Är så grymt skönt att vara där, ingen som springer förbi (kanske nått stackars barn eller nyfiken granne), inga bilar, inte 30000 fönster som är riktade mot en som här utanför läggan! Utan jag för mig själv med min bok/tidning stekandes! Har oljat in benen hela helgen under solens strålar och ska göra det idag igen för det finns inget finare än gyllen bruna ben. Som en semster nästan, tror graderna är VARMARE idag till och med, så ut i solen ungdomar, det gör er gott!! Synd att jag såg vårat förskräckliga golv efter helgens bravader och måste dammsuga det först!!

Hej sveeejjss




Syttone maj

Konstatera vi nyss att det är! Norges nationaldag!

Fick med mig maCrill på en promenad efter lite mutning med massage;) Men skönt var det och det höll han också med om. Så härligt ljumna vindar och solen steker än, yess nu kan jag vara lycklig igen. Fick jätte fina bilder som ni ska få se. Annars så blev jag psyk cola sugen just efter promenaden när vi var som törstigast så jag fick muta med en än längre massage och sen fick jag cola med!! aaah, pleasure both ways;) haha. Nu börjar snart Filip och Fredrik på kanal 5, Charlotte från SATC ska ju vara med, missa inte!


       


Tvärs över vattnet brukade jag springa runt med mina små sprall ben när jag var liten! Skurholmen är det BÄSTA!


helgen

Ja orken att blogga i helgen har inte varit direkt på topp måste jag säga. Fredagen sluta då med att vi tog oss några kalla, folket rasade in och GH dammades av och halft nöttes sönder! Blev en relativt tidig kväll vilket var skönt. Lördagen spenderae jag på min mammas baksida på skurholmen och bokstavligt talat STEKTE! Låg i bikini till och med, grymt skönt, har verkligen saknat go värmen! Idag har det varit ungefär samma, Annie och Bm joina också. Efter måttligt stekande så for jag och Annie in till stan och köpte sorbe glass, efter övervägande så kom vi på att hallon var godast;) Nu har jag och Crille nyss ätit, tvättberget är snart besegrat och vi ska ut på en mys prommis runt sjön!! Mata ankor? NOT enligt Crille:P 

hej heeeej

jaha

Då var äntligen dagen över. Jag och Annie startade med en promenad runt sjön halv nio i morse, följt sen av inhandling av strumpbyxor och sedan var det dags för begravning. Den var helt fantastiskt fin, prästen höll ett riktigt bra tal och hade verkligen fångat morfar genom åren. Tårarna började spruta när min kusins tjej började spela cello, Holly som spela är då ett proffs, hon har spelat på dom stora konserthusen i bland annat London. Hur som helst, middagen på Margaretas Värdshus var också underbar med klyftpotatis, fläskfile och murkelsås följt av glass med varma hjorton! Grymt gott!! Var väldigt kul att träffa alla kusiner också, vi har aldrig varit samlade alla kusiner på ett och samma ställe! Avsluta hos mamma ett gäng och myste på, på deras stora altan;) Nu är vi hemma, jag, crille och matti. Vi tog oss en öl så får vi se vart det leder!:)


             
Heeela tjocka släkten!



  

Själv såg jag himla präktig ut;)

Dagen

Efter att ha suttit och lökat precis hela dagen, inte andats ens en liten liiten gnutta luft så blev dagen rätt så bra iaf. Jag och Issa fick fingrarna ur och färgade stackars grå/rått färgade barret på oss så jag fick finbesök av hon och Alec. En smärre gnällspik till Alec blev som ändå förnöjd när Crille kom hem och han fick pillra på hans iPhone.
Tvättberget fick vänta eftersom jag tydligen kastade om timmarna totalt och tappade bort mitt minne nånstans på vägen, Helex väntade! Körde stenhårt styrke och kondition med Annie och Anna, svetten dryypte.
Efter en hel hög med Lägntan mackor med berg av sallad, tomat, gurka, ost och skinka, några finnkrisp, oboy och kamomill te så är jag nu en nöjd quinna i våran soffa. Crille nöter NHL och jag ser Vänner som jag ligger efter i, eller före?! Men men, badet väntar snart, förbannat vi har slut skum!
Promenad men Annie och Anna 0800 SHARP imorgonbitti så sängen är inte långt borta.
Sen är det den där begravningen också, suck. Det sjuka är att jag nästan ser framemot maten på Margaretas värdshus, nog får man göra de va?;)

Natti natti folks



Haha

Hitta grymt sköna bilder från Mikaeli -07!! haha







EN BLODIG DUELL!!!

Bouppteckning

Ja min mamma plus tre galna mostrar och en galen morbror håller nu på med min morfars bouppteckning. Mamma frågade om det var nånting speciellt jag ville ha och kom på morfars extremt vackra tavla som hängde i hallen, nånting som man verkligen kommer ihåg han för, ett konstverk som liknade en brinnande stad. MEN min morbror hann före, tror jag måste förhandla med han lite grand kanske;) För den är helt fantastisk! Alla syskon har nu roffat åt sig allt man kanske kunde velat ha i tavelväg samt prydnasväg så jag fick nöja mig med en matberedare, den senaste dock;) Men va ska man göra? Imorgon är begravningen, mamma tillät INTE blåa naglar! Haha. Begravningen blir som sagt i Domkyrkan, kommer blir så vackert. Sen fortsätter det ute på Margaretas värdhus i Kyrkbyn. En dag man får sörja, skratta, gråta, minnas och om inte annat träffa en massa släktingar:)

Vi hörs








Morfar, kusin och kusins fru i somras! 91 år blev han...




Godmorgon?

Usch va länge jag har sovit, men det var välbehövt. Va ska man göra idag då?? Måste bestiga Mount Everest tvättberget som är undanstuvat i vårat förråd, tvättiden är bokad 17-22, tror inte tiden räcker till!! Sen väntar jag på samtal från Issa så vi förhoppningsvis får gjort våra barr idag, ser INTE normal ut med min råttfärgade utväxt. Känner att det behövs förändring i lägenheten snarast, är såå less på att se dessa gardiner, grymt tråkigt med helvita. Vill ha nå transparanta häftiga ting. Eller, det kanske känns even bättre om jag bara skulle ta mig för att dammsuga;) Är inte kul med pianolack möbler och svart soffa i vårvädret haha. Men men, ska hälla i mig frukost bestående av special k, mjölk och hallon. Måste köpa jordgubbar, eller palla??!! Vet ni nå bra ställen?!!

P&K



Lindt Excellence

Har jag smaskat i mig lite grand med smaken Intense Orange, and it was gooood! Har gett mig lite belöning med mörk choklad för att jag joggade HELA vägen runt varvet och gültsa. Vilken seger va, tycker jag, är riktigt proud mary måste jag säga. Dagen på jobbet avslutades(äntligen) halv tre, joggning, mat och handling har också stått på schemat. Och nu sitter jag här och njuter med Lindt och Vänner som även börjar på kanal 5 snart också;) Dom har startat om från säsong 1 nu, yeeeyy, blir aldrig less! Jag och Crille har planerat in ett bad och sen blir det nog bädden! Har verkligen varit trött dom senaste arbetsdagarna så det ska bli skönt med lite ledigt imorgon! Jag och Issa skulle ju färga barret idag juu!! Va hände där då?? Måste ta och slå henne en pling så man kanske kan pricka in det i sitt FULLSPÄCKADE schema;) Måste röra arslet till arbets imorgon också, skir jobbgaranti som jag har skjutit upp i ett par hundra veckor nu va?! Men men.


Hade allmänt trevligt när jag åkte buss från jobbet idag med diverse människor. Den osäkra pojken med hörlurar runt halsen som skruvar upp volymen på 10000 decibel för att alla ska höra hans förbannade skrik musik, tips, dom ska sitta på ÖRONEN! Sen hade vi ju sladdertackan som satt och tjattra i sin förbannade handsfree och högt tyckte hon att man skulle prata, NEJ TACK, lär dig att på bussen ska man helst hålla käft! Tillslut hade vi ett stackars punkargäng som satt och pimpla öl kl tre på dagen, i en buss och prata om saker dom knappt kunde uttala.

Fick för mig att knäppa kort på Norrbottens teatern också mitt i allt, häftigt vaaa!




And theeen

Så här mkt har jag att göra nu;)

http://www.mtv.com/videos/the-hills-season-5-ep-7-keep-your-enemies-closer/1610798/playlist.jhtml

Åhh nu måste jag vänta till tha next episode.




Små små minuter

Alltså vad är grejen men sjukhuset idag och igår? Har aldrig varit med om lugnare, kan lika gärna låna mig en säng på en av våra 6 TOMMA platser. Aldrig hänt och idag är jag på Njur sidan. Men men, man ska inte klaga, absolut inte, dessa dagar behövs för att orka med den "naturliga" ruschen. Har inte fått mitt schema för sommaren än, är grymt nyfiken, men lär ju få slasken som den lilla vikarie jag är;) Är verkligen synd att man inte kan få jobba sånna här omfattande perioder under vinter halvåret. Hade kunnat spara ihop en smärre summa hur lätt som helst och sen få njuta av de få sommardagar som vi förhoppningsvis får! Iofs är jag enbart nöjd att vi snart har sommaren här men den kunde ju ha fått stanna längre, så välkommen och lämna mig ej i kylan igen!!

Nu har vi också bestämt oss att det verkligen blir en utomlandsresa om jag inte skrivit det tidigare. Har inte varit utanför Sveriges gränser sen resan till London 2006. Lever verkligen på den resan. Innan det var det Svalbard och åren innan Turkiet, Mallorca(halp va fint), Tyskland, Frankrike, Danmark, var det nå mer?! Men om jag nu ska ta mig jorden runt innan jag själv sänks ner i jorden så måste jag nog sätta igång att "smart spara"!! Vill se allt som finns;)

Bävrar för fredagens begravning, hujja!!!


Ha en bra dag

Synden

Det är synd att det ska vara synd att vara syndig!! Jag vill helst äta godis varje dag, dricka cola, kanske ta en cigg, en öl? Utan att tänka på (förbannade Anna Skipper fasoner) allt man stoppar i sig. Inte för att jag inte uppskattar en färsk sallad eller bönor och en massa olika grönsaksröror, för det gör jag, helst av allt bara det till lunch, mår bäst med lätt i magen. Men va är det här egentligen,stressen och pressen, den inre?! Försvinn, är nog den som gör en fet tillslut?!  Jag har bestämt mig för att nu ska jag uppnå mina mål med mig själv och jag är verkligen taggad den här gången, att få springa (ut på ängarna??!!) i all världens fart, känna svetten dryyypa ut ur kroppen är nog bland det bästa jag vet. Och att sen vara så trött så man näst intill däckar stående mot en pelare. Men en liten godis om dagen, den gör ju inte så mkt skada! Men ändå så tänker man på det! Syndens synd.

Nånting jag måste investera är en jogging jacka jag sett tidigare på Team Sportia i Nike, lilla Nike nörden jag är med jogging skor och byxor redan, farligt snygg och skit fin. Den går under rumpan vilket är perfa! Skit snyggt till jogging damaskerna;)

Nu slutar jag snart och min älsk hämtar mig, mmmm!!


gaaaaah

Såhär låter det i mitt huvud!




Fööörsviiiin!! Blir tokig på denna sommarplåga som kommer haunta mig dom kommande (minst) tre månaderna!

Kan ju förstå att Las Ketchup och Governor Andys Bonus på kortet blev ena nötare, men den här, DEN HÄR!! Snälla lilla stackars huvud. Som ett fruktansvärd hjärntumör som snart kommer att fräta sig in i mitt förstånds centra och få mig till en brutal mördare av Promoe!!!

Men å andra sidan, nu är det snart sommar;)

Aldrig prövat

Om det är nånting jag aldrig prövat eller, "gett mig in på", så är det att ha akryl naglar, eller gele, ELLER porslin. Hur ska man kunna torka sig korrekt där bak va? Ne inte för det men jag undrar om jag ska pröva på, de flesta i min omgivning har antingen lös eller något annat slag? Fast jag är ganska så hooked i övrigt på att byta nagelfärg varje dag så det skulle nog vara rätt så tråkigt tror ja. Skulle nog inte orka heller, eller? Vilken sakfråga va? Till mig själv alltså. Nå, det kommer. Men nånting jag vill göra är lösögonfransar. Förgudars va less jag är på att ständigt måla! Så innan sommaren har jag bestämt att med mina "extra" pengar så ska jag lyxa till mig med vaxning, ansiktsbehandling och fransar, aldrig prövat nånting utav det förrutom mitt och Issas misslyckade vaxningsförsök. Sunsilk SUGER! However, det ska fixas, lyxa mig själv. Förreste, Skönhetsbilbeln är helt otroligt bra och intressant. Kunde knappt släppa den igår och man får jätte bra tips. Bland annat har jag nu fått i mitt veto att en nattkräm måste inhandlas, samt diverse booosters;) En mild toner från hälsokosten samt ingredienser till en hemmagjord havregrynsmask! Den är grymt rolig att läsa och jag är bara på andra kapitlet.

Nu mina vänner väntar jobb, ska släpa mig till bussen och plocka fram Män som hatar kvinnor.


Hej hej

LONDON

FANTASTISKT GRYMMA staden London säger jag bara. Ta mig tillbaka, dit vill jag verkligen igen, bara känslan av att vara där går inte att beskriva! Vandra längs Waterloo, åka London Eye, handla på Oxford street och uppleva det häftigaste muséet i världen, British Museum! Har inte direkt varit på andra storslagna muséer men det var otroligt! Anledningen till att jag var tvungen att spy ut lite var ju för att jag hitta en väldigt bra sida med hur häftiga klänningar som helst, vill ha vill ha vill ha! http://www.lipsy.co.uk/Store/Collection Ni måste ta er en titt, man blir så glaa;)

Dagen har inte varit så händelserik alls förrutom jobb och prommis med Annie och Anna runt sjön. Annars har slöfaktorn tagit över, har inte fått sova mina skönhets timmar inatt. Man råka kanske ställa pm dygnet igår månne?
Har dessutom fått Skönhetsbilbeln i brevlådan idag, en bok som är skriven av Karina Erikson Wärn. Det står nog allt man kan vilja veta i den här boken och lite till. En massa bra knep m.m. Ska streckläsa;) Kläderna som beställdes från H&M till begravningen satt som tur bra, som en duktig kontorist ser jag ut:P haha. Well well ska ta och börja röra mig mot bädden för imorgon väntar jobb 13.30 till 21.30, skjut mig!


Natti natti



  


Är jag död?

Så gott som. Det där med att vara människa idag är verkligen som bortblåst. Det blev en väldigt trevlig middag hos Annie igår med tre olika sorters pajer!!! Köttfärspaj, laxpaj och vadnuostenheter paj;) Men ack så bra hon är på mat! För att inte tala om den extrema cheesecaken hon gjorde till efterrätt med blåbär i, helt fantastiskt good. Mätta och glada så körde vi igång med vinflaskan. Sen rasade folket in, annies tvåa var iinte rymlig. Crille kika också förbi så jag fick pussas;) Efter diverse tomma flaskor samt trasiga dörrar så begav vi oss mot Allstar. All Luleås befolkning var ju såklart där men hade mkt trevligt. Jag och Annie fattade inte det där med att shota inte är speciellt smart i våra åldrar så vi mår som vi förtjänar idag, ooooohjaaa. Tog mig inte up ur sängen förän ca 1500, lagade mat halvt kräkandes, men det gick ner och huvudet började komma tillbaka. Nu har vi baaaaara myyst, sett Atlantis(tecknat rules) och nu har Crille släpat arslet utanför dörren och ska hjälpa Henry med bilen. Själv ska jag inte röra mig mer än mellan de få rum vi har i våran 51kvadrats lägenhet. Hoppas min man lyssnade på mig och köper med sig en burk cola till senare;) Jobb väntar måndag-onsdag(hittills) får hoppas att jag hinner komma tillbaka till den riktiga världen idag!! Men jag tror att det var värt de!

Nu blir det Vänner!!!


bye

Kvällskvist

Middagen blev fantastiskt god av Ciaalachef, stekt kyklingfilé, tagliatelle, grönpepparsås och stekta tomater samt champinjoner. MUMMS säger jag bara och våra magar. Kvällen består nu av hockey(givetvis) på tv:n om Crille får bestämma, fast det är väl ens plikt antar jag;) Jag slog däremot Så ska det låta som sänds direkt via nätet på SVT:s hemsida. Roger Pontare och Martin Erikson aka E-type samt Rigmor och Christina Gustafsson, nå jazz/soul/blues tjejjer tror ja. Grymt roligt avsnitt. Bland det bästa var ju dock när Martin körde Kolla kolla m. Nationalteatern;) haha. Dessutom hitta man ju en massa skoj sen på Youtube, gamla godingar från tidigare Så ska det låta avsnitt. Bland annat det jag kommer lägga upp, dom här bröderna knäcker ju det mesta!!
Nu fortsätter hockeyn samt lite cider/öl drickande, fast jag slår nog på Vänner;)

Ha en bra kväll!!



Tack som F#¤

För nu är det fredag! Skall icket röra mig många meter idag efter att ha betett mig som en gasell idag på jobbet, med andra ord, sprungit runt som en GALNING! Sen har jag även kommit på den briljanta idén att ta trapporna hädan efter istället för hissen. Och dra mig baklänges det tar ju så fruktansvärt. Från källarplan till plan 6 där jag jobbar så är det ca 360 trappsteg!! Är totalt utpumpad på toppen och är nära ett krampanfall men det är verkligen bra träning. Är mycket motion på mitt schema varje dag nu, för nu ska jag verkligen uppfylla det jag vill, har dessutom slutat med mini pillrena som var en j#¤la bov. Även om det nu var psykist så mår jag ändå betydligt bättre nu och är på god väg till ett bättre hälsosamt liv. Gottan är som bortblåst (iaf under veckorna, nånting måste man ju unna sig!?) och frukt och grönt har tagit plats! I lördags häpnade jag och Crille med en fruktsallad istället för godis, häärligt! Men nog är godis gott och inte kan jag sluta helt med det, skulle bli tomt i själen;) Men bättre mår jag! Tid kommer det ta men det är de värt. Tur att sjukhuset har en enormt bra salladsbuffé varje dag med diverse bönor, röror, tomater, gurka, groddar, oliver, fetaost, lök m.m. En stor sallad och en fralla till AND there you'll have your lunch;) Men men, imorgon som sagt blir det paj hos Annie, längtar till lite tjejsnack och svullning!

Nu ska jag slå på lite Vänner och invänta min man!


Goooodday


   


Torsdag

Nu sitter man här på jobbet och ugglar, ny äten, sprungit runt som en gasell och vaaaarm i blusen/klänningen. Men så söt den är, blå och fin;) Halv tio får man gå av ikväll, hoppas att ett visst hjärta kommer och hämtar mig så jag får komma hem fortare och kramas!! Sen ska man ju givetvis tillbaka hit kl 0700 imorgon, upp kl 5, halp! Men som sagt, det är betyyydligt skönare med en förmiddag. Att sen få komma hem och trixa på, träna, slappna av och bara vara:) Sen blir det en välförtänad ledig helg. Annie blir till sig i åren på söndag så hon har pajbjudning på lördag med ett litet glas vin, hoppas vädret bjuder till så man kan sitta ute kanske?:)mysigt!

Hujja säger jag bara vilka drömmar man haft inatt. Drömmer så att jag inte sover?! Helt slut i planeten när man vaknar. Jobbigt det där! Känner mig inte speciellt stressad så jag fattar inte vars skit drömmarna kommer ifrån. Crille blir inte klok på hur knäppt jag drömmer:P Så jag är verkligen seg idag, ingen kontroll what so ever. Tröttare än när man jobbar förmiddag, hmms, jaja:) Sen kom jag på att det blir en välförtjänt STOR avlönad månad i juni med skattepengar och dubbel lön, mmm! Då blir det en riktigt fin utomlandsresa till hösten. Häärrliisschhh!

Nu ska man väl springa ut igen innan man blir ryckt i toffsen!

Tjooo


SVT

Ne men, va säger han!? haha


Hmmm

Tänk så beroende man kan vara av att beställa kläder va? Förra veckan anlände dessa godsaker från Nelly.

      
 

Det var en annan tunika också men den hitta jag ingen bild på!

Hur som helst så ska jag ju på det tråkigaste och sorgligaste som finns nästa fredag, BEGRAVNING! Lilla morfars! Då blir det att vara klädd konservativt och mörkt, har beställt kjol och blus från H&M, blir nog bra va?

 

Får ha en mörk kofta över dock, eller jag kanske måste beställa en mörk blus också? Usch  för att klä sig mörkt på begravningar, tycker man ska klä sig fint och ljust för att lätta upp stämningen! Well well, va ska man göra?

Nu är det soffan som gäller! Blev inget jogg för jag har lyckats smälla in tån i bordet så den är i en blå/lila/röd nyans!! Stenhård och göra jäää"#¤%&// ont. Så istället for vi och slängde bråte på återvinningen(samlad i förrådet), handla, jag sola och nu tänkte jag sätta mig med Cosmopolitan och kika igenom den efter lite trevliga tips, Jennifer Aniston är på framsidan, hon är ju lätt snyggast! För att inte tala om hur hon är som skådespelerska, faaantastisk!

Heiiipa

Fantastiskt

Ja idag är jag glad! Jobbet går bra, även fast det är total kaos här på avdelningen i och med flytt. En riktigt hönsgård med diverse babbel och skitsnack lite här och där. Men det är alltid kul på sitt lilla sätt, är även lätt att stänga av;) Nu rullar det med jobb som skinka på julafton, har jobbat sen söndag och det fortsätter till fredag. Sen tänkte jag mig två dagars ledigt, förhoppningsvis! Alltid härligt när jag och Crille får vara lediga tillsammans:) Helgen dessutom, vi har våra myskvällar och nu till sommaren börjar diverse aktiviteter att rulla på. Är sugen på fotboll, grilla och ta mig en kall öl. Inte för att vädret är direkt ingjudande idag, men, det är väder iaf! Slutar tre idag, jogg när jag kommer hem. Ute eller Helex? Skitväder:P Väntar och väntar på schemat som förhoppningsvis börjar färdigställas nu, är väldigt nyfiken!

Sen fick jag en liten nyhet igår som jag nog inte får berätta än, men grattis iaf till dig;)

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och läsa min bok innan dagens slut!

Au revoir

Träliga dag

Har verkligen upplevt en trälig dag idag, kanske pågrund av det extremt roliga arbets passet igår på dollar?! Eller för att dagen på avd 61 idag har varit rent av jobbig, har varit förgrymmat trött och less på allt och alla! Morrat, grymtat, grinat(nästan) m.m. Har bara velat uut i luften, jobbnivån har med andra ord inte varit på topp för fem öre. Musten har bara varit nere vid tårna idag helt enkelt, uuuusch! Vill bara ha hem min baby så jag får kramas heeela kvällen, me need some lööve;)
However, ska ta mig en promenad och röra på det berömda arslet som tar plats överallt, mer än vanligt tycker jag idag! Men ut och skaka ska det, sen måste man väl hitta på någon slags middag?! Kanske blir prommis efter ist.  Hade varit ännu bättre om det inte vankades torka i plånkan också, fy bubblan va! Men misströsta ska jag ej, det kommer bättre tider, det gör de alltid! Ser framemot soliga dagar på stranden, härliga promenader, god mat, trevliga kvällar och härliga myskvällar;)

Nånå, måste bestiga det otroligt trevliga tvättberget också för det är de inga nissar som gör! En solning hade suttit fint också, min mule börjar se rentutsagt grå ut!

Ska kasta mig i soffan nu och läsa Män som hatar kvinnor!

heeiipa


Ohh

Hittade så fina sommarbilder som Annieh lagt ut på hennes blogg. Eller vår men varmt som en sommardag var det;)




Äschting

Idag då, vädret är väl halvdant, ska ställa upp med musklerna på dollar mellan 15- ca 20. Ingen lust förövrigt men har man lovat så har man;) Jobbar sen resten av veckan på sjukan. Behövligt ooojaaa, nu ska jag bli rik, eller nå!!?? Har mina funderingar över vad man ska bli när man blir stor igen, nu är jag inne på civilekonom, IGEN! Tänk va kul att vara en business woman, sköta marknadsföring och leda projektarbeten m.m. Men då måste man ju läsa upp det som behövs till det då, Matte C! Ja det ska fixas, vad jag vill bli kommer väl jag på under resans gång! Sjuksyrra, njaaa, känns inte direkt lika kul. Vill ju se världen i mitt jobb, påverka media och människor. Weell, what comes around goes around. Ska fixa mig iordning, flänga ut på stan en sväng och sen ta en prommis till dollar.

Au revoir!!



Bibel

Jag kunde inte hålla mig! Kalla mig "härmapa" men den verkar vara ett roligt läsmaterial;)



Skönhetsbibeln av Karina Ericsson Wärn


Nu ska jag kasta mig i sängen med Män som hatar kvinnor, börjar bli spännande nu!

Nattii

Helgen dåra

Igår blev det en myyychhee härlig dag. Beslöt mig för att fara till stugan medans Crille slavade på Auto Ojanperkelää och få mig någon slags bränna i solen. Hoppades jag på iaf. Där mellan hal ett och två gick det faktiskt bra att sitta mot husväggen (somnade till och med och vaknade av mina egna snarkningar) men sen blev det fan kylig bris! Förflytta mig in med min bok som jag börjat på, Män som hatar kvinnor, är ju tvungen, alla andra har ju läst den;) Den är dock en aning trög att komma in i, mycket ekonomi/politik/buissines snack i början. Men snart är den igång! Hur som helst så trängde jag mig med på affären med mamma och Ulf innan vi for ut till stugan och tvingade dom att köpa diverse smaskigheter till grillmiddagen! Man ska aldrig ta med sina barn på affären;) Efter middagen drog vi oss till stan och FAKTISKT drog vi en sväng till piteå, fullpacka ååådi med Erik, Anna och Annie i baksätet! Tur att man inte beter sig på det onyktra sättet där längre! Uach vilka människor vi såg, var mest klagomål som kom ur våra käftar! Vi kunde sen rutten där vid elva så vi drog hem, smaska Max och sen blev det sängen. Jobbar idag, halv tio, suck! Blir gaaalen när jag inte får ta del av KANON vädret! Dom har ju givetvis lovat kyligare i veckan. Iofs jobbar jag då också:P Men men.

Ha en bra kväll lads


On fire

Eller rätt så slut i roten! Känner mig heeelt körd av att jobba förmiddag hela vecka, att stiga upp 5 är inte trevligt. Hur så helst så blev gårdagen rätt så lyckad tror ja. Jag och Crille for ut till stugan i lövskär och blev bjudna på grillat av mamma och ulf. Gott som F#%! Vi bestämde oss sen för att joina gänget på Östermalm hos Jon och krit. Mycket folk, men olika uttryck av surhet samt gladhet, en salig blandning med andra ord. Men jag hade rätt så trevligt iaf!:) Julia och phille följde sen med en sväng på en über snabb efterfest, kolla in gulläggan och lite sånt! Sen slängde jag och Crille oss i soffan framför nå Vänner avsnitt och förflytta oss ganska så fort till sängen! Dagen har varit väldigt seg, är inte direkt van att dricka så kroppen säger ifrån med aggressiva bitchslaps! Vi slet oss ut på stan iaf och träffa Johnny och gänget vid kulturens. Lyckades sen tillslut att få med Crille på en snabbprommis runt varvet och nu har vi nyss handlat! Blir hemlagad pizza till middag, mmmmm!!!

Well well, have a pleseant evening!


RSS 2.0