Mina blå

Inte ögon, utan naglar! Har köpt den häftigaste färgen någonsin från Viva la Diva, ett blått med ett grön/vitt aktigt skimmer i, kanske inte låter så läckert men dom är riktigt coola!

Jobb idag samt imorgon, sen blir det ledigt någon dag! Och förtjänad sådan också, finns inget värre än att bara dröna runt, att man "måste" vara ledig för att det faktisk inte finns något jobb! Jag älskar verkligen känslan när man är så trött och slut av jobb och träning så man nästan däckar i sängen helt handlöst och somnar platt på rygg! För DÅ får man slappna av på riktigt, då har man gjort något vettig och nyttigt för sig själv. Att hjälpa andra varje dag är är också det bästa man göra! Man blir totalt tillfredsställd! Hur som helst, dagen har varit riktigt körig men fort har den gått vilket är väldigt positivt så nu slutar jag på dryga timmen;) Ut i solen och sen blir det nog en sväng till Annie. Ut och jogga blir det också i finvädret!:) Har dessutom fått ha en elev som gått med mig idag, är väldigt roligt att få lära ut det man faktiskt är bra på, inte för att hon behövde så mkt lärdom, hon är så duktig iaf;) Men men, lite kaffe och nån liten skorpa skulle sitta fint, eller kanske tårta?;)

Well well, CYA

Hoho

Nu är jag stolt över mig själv! 40 minuter på bandet, 50/50 löpning och powerwalk. Svetten dryyypte! Blev faktiskt Helex idag pga det sjukt tråkiga vädret, klarna till HELST!! Men nu mina vänner är jag såå trött, helt slut och bädden ligger nära inpå. En dusch, renbäddning i sängen och sen kommer jag slockna! Ska kolla dokumentären Familjen Bonnier på 4:an under tiden, börjar kl åtta. Är första delen om en tysk-judisk familj som är förläggare under 1800-talet. När sen Hitler kommer till makten blir det lite svårare för familjen. Får hoppas att den är bra gjord.
Vänner x 2 är ju även det bästa som finns under heeela dagen nästan! Bara den roligaste serien som finns!! Nu börjar det igen så sov goott alla barnen sen!
Har förmiddag måndag till torsdag, 7-15.30, bytte bort imorgon till en förmiddag, oiii, jaja, tycker om förmiddagar bättre iaf!


Monday

Så hemska är inte Måndagar ändå, det tycker jag faktiskt inte. det känns rättaresagt som en "nystart"! på det man glömt göra, inte orkat, tagit sig för m.m. Ny vecka, nya tag!! Nu ska jag träna som f"#&!!, har varit dålig på att ta mig till Helex dock men jogg/promenerat har jag gjort nästan varje dag. Nu måste jag ligga i om det ska bli något resultat någongång!! Sluta tjaffsa med mattider, VAD jag äter, sluta med sockret m.m. Som sagt nya tag!! Vilken tur att man alltid får en "andra" chans;)

Idag är det jobb på sjukhuset till halv fyra, sen tänkte jag mig en jogging tur. Mer än så har jag nog inte tänkt mig idag. Ska ta mig för att sätta upp min nya blomdekor i badrummet också, kasta vårat trasiga bord som vi redan bytt ut för flera veckor sen, skrotsamlare som vi är!! Jag och Crille kom fram till att det ALLTID kommer att vara något slags skrot i våran lägenhet! Vi gör oss av med allt och är fria i ca 1 vecka, sen köps det nytt skrot och nya kartonger m.m ställs  I VÄGEN!! Suck, men men!
Sen måste jag lösa det här med min garderob på något sätt, antingen måste jag rensa som fan (vilket jag inte vill göra) eller försöka "bygga" ut den på något sätt?? Ingen aning om hur men bättre med plats måste jag få, blir verkligen tokig när jag har oordning garderoben. Mina fina kläder vill jag kunna se, inte att allt ska hänga kaka på kaka på galgar och vikta huller om buller! What to doo??
Ringa felanmälan måste jag också göra för vi har lyckats stocka igen avloppet totalt, blir en sådär härlig sjö i halva badrummet när man duschar. Usch!
Är kraftigt nyfiken på vad Annie har införskaffat på IKEA också så jag måste nog ta mig att se det;)

Nu är det INTE länge kvar:D

hej svejs


(solen börjar lysa snart va??!!)

Gäsp

Verkligen gäsp! Är verkligen trött efter den här helgen. Blev ingen utgång för mig i Fredags men afterwork på Olivers och sen satt vi och snacka skit hemma hos Nina och Viktor som förövrigt har världens sötaste lägenhet eller halv villa, vad man nu ska kalla det? Vi gick vidare till nån fest och sen for jag med Crille och kolla in stan. Inget Allstar och lika var väl det för jag har jobbat igår och idag på dollar. Är verkligen trött i planeten, är inte van med en massa alkis aktiviteter;) Men jätte trevligt var det!! Måste verkligen göras om:) Nu väntar jobb måndag till torsdag på sjukhuset avd 61, kuuuul!! Älskar den här avdelningen, man längtar verkligen efter att få komma på jobbet och sätta allt i rotation! Tur att man ska vara där i sommar också;) Personalen är grymt härlig att jobba med! Nu börjar också värmen smyga på mer och mer, igår var det verkligen sommar värme när jag var en sväng på stan med Annie på kvällen. Nu väntar det grillning, solning, härliga promenader, solkenshumör och vårens/sommaren alla dofter!!! Ta aldrig slut den här gången!!

Blev lurad i helgen också om att morsdag skule ha varit idag, lurade nästan Annie också:p tur att jag kollade upp det istället för att lyssna på mina vänner!!



Lite bilder från helgen!


Påväg till fest, johanna, teres, piga, viktor och emelie


haha nina


gullparet;)


haha piiga!!

FÖRBANNAT

Nog är det väl andå jävlar att människor inte kan bete sig i 26 års ålder! Jag, Carro, Fredrik och Piga har fått spendera morgonen med att städa ur en svinstia "hon" har lämnat i Carros lägenhet. Vem fan lämnar barnleksaker, köksmaskiner, kastruller, stekpannor, mediciner, smink, skor, BARNskor, barnets pass, post av alla de slag fast mest från kronofogden och polismyndigheterna m.m. Kablar av alla de slag var nedtryckt i en stor låda plus två skruvdragare för säkert 10 000, stöldgods månne?? Inte nog med att man skiter i att betala TRE hyror och en elräkning på 1200kr som Carro fått betala, som att det inte var nog? Nej då, hon snor även med sig Carros TV möbel och DVD??!! Och dessutom bytt ur hennes dammsugare mot Carros??!! Och det värsta var ju ändå att hon hade lämnat kvar ALL mat i kyl och frys, kan bara säga att det luktade som en sur, blöt hund!! En kiwi var fasttorkad i golvet, godis över heeela sovrumsgolvet, lådorna i byrån var full med blandad skit, knivar, gamalt godis, brev, leksaker, minneskort m.m. Hon hade även lämnat en videokamera och en mikro efter sig!!?? WHAT!!?? Hur fan kan man göra så? VAD tänker man med när man fullständigt skiter i att ta ansvar över sitt eget liv?! Men det som jag tycker är värst, det snuskigaste och vidrigaste av allt är att hon har haft sina barn i den där skiten, inte bara lägenheten men med hennes psykiska jävla problem, snacka om att vi hitta mediciner som inte bara var vitamin baserade! Snälla jag hoppas verkligen att socialen har vett att ta tag i den här fruktansvärda människan, ta barnen, ge dom ett riktigt hem, låt dom slippa leva med en blond liten morrhoppa!! Usch, är fruktansvärt förbannad.



Nu när det är sagt så har det i övrigt varit en bra dag. Blev bjuden på lunch av Carro på Olivers, guud så bra mat. Sen blev det en sväng på stan och nu är jag hemma med tvätten:P Men ikväll blir det afterwork iaf, Olivers igen. Piga, Nina, hennes pojkvän å någon mer tror ja skulle, sen ska jag tvinga med Annie senare för vi ska leka alkisar hos Nina;) Blir inget hårddrickande direkt för man har ju lovat iväg sig på jobb imorgon. 12-15 lördag och söndag på dollar blir det, skönt med 100% OB! Men sen blir det Måndag till Torsdag på sjukhuset också, uuuj, hårda dagar;) CAAATTSCHIIING!!!


Nu ska man väl måsta hoppa i duschen., välja kläder, spackla, trockla, blinga, kladda, kämpa åå jaaaa.

Heeej heeeej

KUUL

Vi fick nå idéer här för nån dag sen att beställa från Panduro Hobby jag, Annie och Sussa. Och nu har dom kommiiit!! Gud så roligt, och den här gången ska dom upp direkt;)

Blev en mycket bra dag! Kikade förbi Annie, släpade hon och Sussa till stan. Fast först snodde jag en massa bulla som hon bakade igår;) GUUUD så goda. Men however vi gick till stan, jag hittade en helt ny garderob på Monky, köpte ett jätte fint linne iaf, ser ut som karameller eller nå på det!! Måste nog lägga upp en bild. Sen chinos som jag nästan måste ha och en jätte fin klänning. KUL när man får världens bästa lön, inte!! Men men, nånting kan man säkert klämma in iaf;) Sen blev vi väldigt sugen på en liten premiär mjukglass så vi köpte varsin och gick och satte oss vid kulturens hus. SOOOL, sjukt varmt och skönt. Sen begav jag mig hem och nu har jag joggat/promenerat rutten!! Nu ska jag laga oss köttfärssås och sen ska jag äntligen få klippa mig:D Överlycklig!! Var väl sist i November kanske?? Men nuu!!


jaja maten kallar!!


Den här blir i hallen!!




Och den här får friska upp våran toa;)

Sun is shining

Jag måste komma på något riktigt vettigt att göra idag känner jag, annars spricker jag nog!! En sväng på stan blir det iaf och förhopningsvis får jag klippa mig ikväll också om Crille kirrar det;) Är  stort behov för peruken håller på att ramla av! Imorgon ska Crille på SVENSEXA, va fan ska jag göra då??!!sitta och mura med Marri kanske??;) Det ryktas även om strippor!! Hujja, kan ju bli ett lättare gränd mord om det kletas för mkt;) Well well, inte var det mkt vettigt här måste jag säga, måste ut i vädret iaf för det är ju en braksol ute!!


Hej hej

Lilla morfar

Nu har min lilla morfar somnat in. Skönt att slippa se han som han var men väldigt overkligt när man tänker på att man aldrig mer kommer få känna hans närhet eller höra hans stämma, en högljud stämma för den delen;) Min morfar var verkligen en människa alla kommer att minnas som någonsin träffat han. Jag kommer att minnas han som stolt, vältalig, smart, allvetande, noggrann och väldigt noga med utseende och uttryck. Hans vita hår med vågen i luggen (finare hår än jag!!) och hans arbete på Kuriren är nog det han kommer bli allmänt ihågkommen för. Jag saknar han redan men nu får han försonas med the love of his life, min mormor;)




åhhh suck

Detta jävla skit CSN som aldrig fungerar som det ska. Funkar aldrig med inbetalningar, ringer man dit får man stå i en oändlig kö och som nu har jag blivit i princip bortkopplad!! Efter en sådär 16 min. Ska man måsta ringa igen till växeln där och stå i ännu en kö, kiss my ass vilken dålig service. Sen suger det att man som arbetslös ska behöva betala in en näst intill fömögenhet varje månad. Jaja, det är inte lätt att studera idag!!

Idag då, har sovit ganska så oroligt, inte så konstigt med tanke på att morfar är rätt så dålig. Han har klarat 91år och hoppas han klarar det till 100!! Blir väldigt tomt om han skulle lämna oss nu!! Men men, ska iaf ta mig ut och spring/promenera, bestiga mastodont tvättberget(nästan), en sväng på stan och sen hoppas jag att Annie orkar fara ut till Blomsterlandet en sväng så jag får mig en klätter ranka;) Juste, måste ringa om eventuellt jobb också. Well, får se hur dagen artar sig. Har äntligen fått upp blomrankan från IKEA över TV:n också, blev nästan less av att bara se den. Men snyggt blev de;)

Nu frukost.







Satt och kollade språk tv om ni undrar över hallal tv:P

Mamma Mia säger jag bara

Vilken film alltså. Trodde inte på den sådär särkilt mycket att den skulle vara värd att se eftersom att jag inte är det största fanet av ABBA direkt, men den har ju inte direkt någonting att göra med bandet, ALLS! PLUS att den utspelas i den mest underbara grekiska idyllen. Våran lägenhet påminner om lite grekisk inredning. Helt sjukt mysig fil iaf, halvt grinandes och skrattandes hela tiden. Sen är det ju en musikal, är lite såld på sånt!!Var tvungen att se den för andra gången idag;) Lätt att jag ska bo på en grekisk ö i framtiden, bada i grönt vatten, hoppa från klippor, ha blåa fönster luckor och skutta runt i enbart tunna långa kjolar och söta linnen!!! Man kan ju hoppas iaf:)

Idag har jag åstadkommit promenad/jogging runda runt varvet/udden, så grymt bra väder ute!!! Och städat vilket jag måste fortsätta med nuuuu, fast frst ska jag se filmen!!;)

Jag och Crille har funderat på en utomlandsresa, när den ska bli är frågan!!? Får så bra tillbaka på skatten, hela 11 000kr, förmögenhet nästan! Så vi har tänkt oss det, det pratas om Fuengirola, Spanien, Kuriren har en lägenhet där som man får hyra och eftersom Crilles pappa och styvmamma jobbar där så blir det ju rätt så perfekt! Men shoppingen är tydligen dyr där?? Hmm, jaja, det löser sig. Nånstans ska vi då och då måste man ju verkligen vara fit for fight om man ska visa sig i bikini 24/7!! Vi får se när det blir:)

Hörs sen





Sjukt roliga snorkelgossar!!haha, låten är också grymt härlig;)

Talang

Nyss sett det bästa numret någonsin i Talang 2009 men hittar inte det än på youtube.
Men hitta en annan liten stjärna, klart att jag bölar!!


Lovely

Lovely lovely lovelyyy friday säger jag bara och skriker det helst! Är fullkomligt tillfreds och ska inte röra mig många meter från soffan idag. Har planerat in att pendla mellan alla olika värdelösa program och vräka godis som jag och Crille inhandlat på kioskpiratet. Går ju inte att köpa lite! Än bättre är att jag ska krypa ner och läsa min ELLE;) Var ett tag sen jag köpte en bibel. Misstaget jag gjorde var att glömma bort Krit:s födelsedag!!! Snällt! Jaja, får väl kanske lova iväg mig på en öl imorgon;) Han blir förövrigt 27, gamla människa!!haha.

Nu vankas det tacos!!!


heeej

S-byn

Är tacksam för mitt jobb idag, tacksam för att vara tillbaka i vården och tacksam för att ha så sjukt bra arbetskamrater. Jag hoppas att jag hamnar där i sommar, skulle vara jätte kul. Känner mig ändå lite kluven för att hemjänsten kanske skulle ha varit en ganska bra gre ändå? I stan och allt! Men hade ett trevligt samtal med chefen idag där hon hoppades att jag skulle vara där i sommar. Who knows??:)

Man börjar komma in i rytmen igen, stiga upp kl 5, göra sig iordning(sovandes), äta stadig frukost, dagen går snabbt som attan, lär mig nånting nytt varje dag (nånting nyttigt) och sen avsluta dagen med ett leende och känne en otrolig tillfredsställelse över alla människor man hjälpt under dagen. Har verkligen saknat det här. Alla dagar är väl inte underbara men ingen är den andra lik!

Har skött min morfar en del idag, skött och skött men hållt ett stadigt öga kan man väl säga! Att ta hand om en anhörig på ett annat sätt funkar absolut inte. Jag håller tummarna för min utmattade morfar!!

Solen skiner och jag ska tvinga med Crille på en härlig promenad runt varvet och gültsa!!

Bye byeee







Ny dag

Onsdag, vädret är bättre än någonsin och jag måste bege mig till sjukhuset långt borta i korpis och jobba. Men inte gnäller jag, är på den bästa avdelningen man kan vara på, sen får jag väl kika in till min lite smått sjuka morfar också. Skönt att jag fick tre dagar på samma gång!

Ska skynda mig ut i vädret innan jag måste sätta mig på en halvtimmes lång bussfärd!!

Ha e bra dag alla solstrålar!!





Hej hej

Jaha nätetboken, idag har det inte hänt särkilt mycket. Tog en allergi tablett i morse för att jag började känna av en aning snömögel/pollen i snoken/ögonen. Tänkte helvete och tog en men fick ångra det ganska så fort, när jag och Issa vandrade på stan fick jag en trött attack som hette duga och fick ta mig hem till soffan, small av ganska fort och vakna när Crille messa 1,5 timma snare!!Suck!! Hade ju tänkt träna, men tog mig en 40mins promenad ist, kndes bra! Ska även på intervju på Måndag för eventuellt jobb inom hemtjänset här i stan, skulle vara grymt skönt faktiskt. Och motion får man också, men älderboende vägrar jag verkligen! Hoppas hon tycker om mig då där då!
Har fått jobb med hela tre dagars framförhållning nu också, onsdag, torsdag och fredags på sjukhuset på med 61 som jag tycker mycket om att vara på!!:) Så tack för det!

Nu måste jag sköta maten, pastasås med pasta och massa grönt till!!MMMM!!

Imorgon ska jag upp kl 6 på prommis, nästan 6;)

hej heeej 



Vi tog en liten skotertur under påsken;)



Bakis??

Inte jag iaf!! Nyktert nykter och ååter nyktert. Sen ca två månader tillbaka och lika skönt är väl det! Det blev ingen vinst på bingolotto igår, var ett nr ifrån 2kg GULD!! ajaj, nu måste jag spela igen;) haha. Var som en lyckträff att Maud Adams var med så man fick se lite av lilla Luleå. Kvällen var jätte mysig med mamma, hennes sambo och Crille där ute i stugan vid öppna spisen och lotterna. Självklart tvinga jag på mamma att vi skulle grilla korv också;)mmmmm!!Matvrak!! Såg nästan hela prgrammet faktiskt, trött var man.

Idag, mina vänner, har det varit KANON väder! Varmaste dagen hittills så vi passa på att fara ut till stugan igen och sola våra urnor. Har till och med fått färg, mamma brände sig!! Vårsolen är farlig. Men såååå skönt, har suttit där och stekt, ätit cheesecake, druckit kaffe och spanat på skotrar och fåglar, kan det bli bättre!? Inre frid måste jag nog säga. Sen avsluta vi nu kvällen med middag hos Crilles mamma, grekisk pytt i panna blev det, ooj så gott, och rulltårta med grädde och strössel på till efterrätt. Alltid lika kul att träffa hans mamma, vi har alltid kul!

Nånå, Crille lirar NHL, jag tänkte väl slänga upp nå bilder här! Hoppas på massor med jobb i veckan och att min akassa ska fixa sig, hrm!!


Nattiii





LILLA BUTIKEN!!



Crille hitta sina blommor;)


SÅ glad var jag att vara på ARLANDA!!


Jag och älsk;)


KUL MED BUSS!!

Lilla morfar

Ja lilla morfar ligger på sjukhuset, drabbad av urinvägsinflammation och lunginflammation. Komiskt nog hamnar han på avdelningen där jag har jobbat ganska mycket senaste tiden. Var och hälsade på han idag med mamma! Så det är stackars morfar. Men han är ju också 91år gammal. Är rätt så smygstolt att han har skrivit ledarna för Kuriren i nästan 30 år, han gick dock i pension för 20 år sen så jag själv har väl inte hunnit läsa något han skrivit men det är starkt jobbat att skriva den där rappakaljan vareviga dag;)

Igår blev det då middag hos Crilles pappa, PÅSKBORD, aka mini julbord. Sååå gott!! Än bättre, vi behöver inte laga någon mat själv! Ingen disk heller för den delen. Sen är vi ju bjudna på middag idag också, mamma bjuder på någon special lagad lax ute i stugan. Sen ska vi göra det nästan förbjudna, det som är totalt ute och så pansionärs stämplat om det kan bli, vi ska spela BINGOLOTTO!!!haha. Är dessutom GULDKVÄLL så det är från halv åtta till halv tolv, vad har vi gett oss in på? Men idén var min och jag tycker det ska bli mysigt;)

Jo förresten, imorgon blir det middag hos Crilles mamma;)

Nu ska vi börja rulla ut mot stugan, synd att solen inte skiner på Luleå idag!!! Förrutom på sjukhuset, suck!

Ha en bra kväll!

Goooodiiiis

Alltså hallå, det är faktiskt påskafton, och inte har jag fått söka några ägg!! Inte ens en liten choklad hare har jag fått!! Vars är påskharen?? Finns han verkligen inte på riktigt!! Är så sjukt besviken!! Fast får väl gå på statoil om jag nu vill svulla lite karra;)

However, är fortfarande mätt från middagen igår, nästan, fast hade velat uppleva den igen!! Men sen är vi ju bjudna på middag hos Crilles pappa idag så det kanske bli något liknande, hans styvmamma är en riktig klippa på maträtter!! Tur att jag kommit igång med träning, annars hade jag nog rullat fram?? Mitt baklast är redan nog jobbigt att arbeta med;) Issa fråga om det dallra när jag träna, alltså jogga, fråga henne: vaaa tror duu!!??;) Tur att jag har mina 1,70 cm så att jag inte är en liten rund baconrulle!
Är förde skönt att vara igång ordentligt med träning och den här gången kommer jag INTE tappa tråden, för den motivationen och energin jag har nu har jag nog aldrig haft!!

Nu hurrni ska jag nog släpa mig till gymmet kanske! Är mäktigt sugen;)


GLAD PÅSK!!


Påsk påsk påsk

Konstatera att det bästa som finns med alla högtider är maten!! All denna sjukt härliga mat. Självklart hade ju mamma och hennes sambo middagsbjudning ute i stugan. Ingen liten middag, inte en rätt utan fyra fem styckna. Laxpaj, smörgåstårta(!!!), påskskinka, ägghalvor, burgundisk gryta. Trodde ju att laxpajen, smörgåstårtan, skinkan och äggen var som IT, but noooo, sen kom grytan också. Till efterrätt blev det två olika cheesecakes, en med hallon och en med citron. Självklart hade ju Ulfs mamma bakat bullar (GUDARS) och jag kan EJ tacka nej till bullar, finns det något bättre? Kaffe till också. Sen mådde jag bra underbart bra. Hur kan man leva utan mat? Efter hela festbordet var man självklart tvungen att trycka lite godis också;)

Well well, nu sitter jag och Crille i go soffan och pendlar mellan Tlang 2009 och Så ska det låta. Ola ser ut som en liten vilsen skolpojke med gullockar! Men bra är han!! Va ska man göra ikväll då?? Hade ju turen att få mig jobb imorgon, STORHELGSTILLÄGG FTW!! Men det kanske blir en liten fest iaf, nykter dock, börjar ju då 7 på morgon vilket betyder att klockan ringer 5.

Får äntligen leka papparazzi efter många om och men, tog ett tag för Crille att hämta kameran;) MEN nu måste jag bara ha kabeln, är många innestående foton från sthlm m.m. Men ska bjuda på ett par styckna Crille tagit med sin iPhone!




Crille gjorde bilden matig;) Var på en grymt mysig italiensk restaurang
i Gamla Stan!


Ny bilen!! I Vallentuna och ska handla karra!



Hoho Crille till vä och hans lillebror Andreas till hö!!guull;)



Crille och hans sjukt söta lillasyster Cajsa!!:)



HEJ!

Vilken DISS alltså, har verkligen inte orkat skriva, totalt less!! Men ibland får man lust faktiskt, sin lilla internet dagbok. Ibland måste man avreagera sig och berätta för världen vad man tycker, kanske inte alltid är så trevliga saker men;)Har en härlig statistik såg jag, haha.

Hur som helst, livet leker! Jag och Crille tog oss en tripp till Stockholm i helgen, såååå behövligt! Var som ett barn
på julafton. Syftet för resan var ju att Crille skulle hämta sig en bil, en gryyymt fin S4:a. Den fanns i Västerås så
vi mellanlanda hos min kusin i Vallentuna. Sjukt kul att träffa kusin, hans fru och hans barn. Stora var tjejjerna
dessutom. Som flummigt att man sett dom senast när dom hoppa runt och slet en i kläderna. Men men, vi fick
oss en rutt på stan också. Sen bila vi hem söndag. Vi ska inte tala om värmen och vårkänslan det var där nere för jag får bara fruktansvärda ångestsvallningar!

Orkar inte vara direkt långvarig, har nyss hällt upp en öl. Första alkoholen på 2 MÅNADER!!! Det är starkt!
Eva och Adam filmen är på 4:an, härligt härligt! Så GLAD PÅSK!! Tappa inte bort er på blåkulla;)


pusss

RSS 2.0