Ellooo

Sååee dååee var man tillbaka på jobbet efter ett par dagars sjuklingheter! Jag tror att min hjärna la sig på sne och vila efter helgen och ville inte alls fungera å några dagar! Men nu efter lite vila så är jag repad igen, nöstan iaf, besides vissa magstresskatarrarer. Var helt sjukt jobbigt att jobba en förmiddag idag, var en månad sist?! Nätter och eftermiddagar passar mig nog ganska så bra? Om inte annat pengarna;) well well, snart slutar man och jar har på känn att jag kommer stupa rätt i soffan, förhoppningsvis lyckas jag ta mig ut och röra på asset när tempen har svalnat lite! Carro kanske kommer i helgen också och ett eventuellt färjan besök är inplanerat, förhoppningsvis, Annie var också syyygen ;) I övrigt så känner jag harmoni efter ett par veckors hårt slitande på gammelkroppen!!!

Shoooofreee

Ouuufff

Torsdag-Lördag, jobb, l-kalas, alkohol, mat, jobb, jobb, jobb!! Jag är heelt slut i roten men kalaset var riktigt trevligt! Härliga människor och god öl! Synd bara att jobbet svängde runt lite i skallen på en, nattjobb till torsdag och dagsjobb helgen, oiiihh. Men men, pengar pengar pengar! Ska sparkontot h¨ållas på en grann nivå så måste här kämpas! Får hoppas att man får sig några semesteravtalsturer här i aug, lilla lönen, CAN say!
Kort och koncist, härlig helg :) hoppas på läckert väder i veckan så man kanske får sig lite sol, ser ut som en vampyr! Nu ska jobbet avslutas för kvällen, ska ju tillbaka sen på ca 10h! ;)


P.s( Grinar över mitt hår, hälften är BORTA!!)D.s


Heyyy

RSS 2.0