Ne nu

Hej alla barn!!

Sista natten ever, på schemat iaf, lite synd faktiskt med tanke på att nu måste jag börja jobba dag igen! Ve och fasa för alla näsvisa människor överallt, patienterna är ju till och med vakna då. Gud så jobbigt ;) Grejen med natt är ju dock att man blir världens mest osocialaste människa. Sover 9-16, jobbar 21-07, inte mkt rum för ja, annat fördriv! Fast och andra sidan trivs jag förbannat bra med att få jobba kontinuerligt så min hjärna skulle stanna av och lägga sig i koma annars. Nu till hösten har jag iofs anmält mig till en Marknadsföringskurs så planeten kanske inte stannar upp helt och hållet? Jobb blir det också givetvis men förhoppningarna är att man ska lyckas spara sig till en redig resa i vinter, blir ingen till hösten så det får bli en här längre fram! MEN nu har jag dessutom lyckats öppna ett sparkonto som innehåller en ganska så snäll slant redan så början är nådd :D

Imorgon väntar då rix festival och öl, huuur lycklig jag är över denna guda gåva dryck går inte att beskriva!! Need beeer! ;)  Får hoppas att ögonen inte står allt för mkt i kors där vid två på dagen så jag får se lite av marknaden, säkert inget intressant överhuvudtager men alltid kul med en massa krams. Är sugen på en sån där fräsig indian poncho om nu Indianerna är här???

Weeelll, inte mkt mer att dokumentera här på officet så jag säger natti natt och sov gott till den här lilla biten!




Nighty night

Nu har jag krälat mig tillbaka hit igen. Snart har jag även fått fingrarna ur och köpt batterier till diggisen. Finns inget roligare än att dokumentera livet i bild och hur kul är det att använda sin 3.2 mp kamera? Crille har gjort mig riktigt sugen på en system och hoppas han införskaffar sig en då. Livet i bild blir betydligt finare då:D

L-kalaset närmar sig och det jag ser mest framemot är, hmm, MATEN! Alla dessa olika, utsökta blandningar av kycklingspett, nudlar, biff, grönsaker, suovas, langos m.m är som ett smäck när man är dagen efter seg i planeten. Vädret är också positivt utlovat och grillning på gården står på schemat. jag och Elin har bestämt oss för en rock´n rolla runda och sen väntar ju ölen! Öl öl öl och åter denna fantastiska dryck;) Det är den jag ska hålla mig till resten av livet. Beviset fick jag i helgen när jag med måtta drack vin och hinka i mig vatten för att slippa den olidliga huvudvärken dagen efter. Men trots min flitiga instats så blev hela lördagen förstörd. Jag var dålig och jag kved i nån slags låtsas migrän (döda mig). Dessutom så drog jag till med ett "dyr" vin på 120 papp men inte då! Ack å ve. Anledningen till min ansträngning var ju först och främst för att vi skulle upp tidigt och styra S8:an mot Sangis, Crilles lilla mormor fyllde ju förstås år! YES tack för den hundratjugokronorsvinet!!! Jag tror jag är allergisk mot helvetes drycken!
Förövrigt så var kvällen väldigt trevlig hemma hos Annie med hon och Bella. Vi tänkte att vi skulle jämnaut hjärncells dödandet med lite Trivial Perscuit frågor, barnfrågorna var en stark kandidat!
Vi styrde sedan vora kloka pannor mot båten i sommarvärmen :)


Svara på detta: Vad heter den skuttande karaktären i Nalle Puh?


Ne, ska väl fortsätta mitt nattarbete. Andra natten i rad och njuter av tystnaden ;)


heejjss


Rutin rutin rutinerrr!!!

Så rullar det på, jobb eller ledig. Ledig = träna, dricka öl, se film, mysa (inte för att jag klagar;), och jobbet kan man inte kommentera mer än att jag inte får ut så mkt mer av det än för 1 månad sen:P
Hur som haver så har jag anmält mig till en Marknadsföringskurs nu till hösten, förändring, ja tack!! Sen får man se om man kanske fixar sig ett assistent jobb av något slag, bara få komma in i arbetet lite grann och se vad man har att göra med. Sen, om det är intressant, så är väl en Civilekonom utbildning intressant. Vars det bär av månne? Förövrigt så skulle jag ge mkt nu för lite semester, skulle vilja se lite av Gotlands vyer, finns det något som gör en lugnare i själen, tror inte det! En lite Sthlm tripp blir det iaf, det har jag bestämt mig för. En liten sväng med Crills på ett mysig hotell, mmmm :) välbehövligt!! Nu hade jag tänkt att bli miljonär först på min lilla skrap bingo som ligger och väntar i min Monky börs!!

BTW, vi såg nu Harry P igår, men gudars vilken film!! SE DEN!! Lukten av popcorn gjorde mig nästan hög bara den;)

Jobb hela helgen, Crille kanske åker på fisketur, va ska JAG hitta på?? :)

hejjs

Ne va lustigt!

I takt med mitt mer och mer slirande med inlägg så höjer jag nivån  av prenumeranter, trevligt ändå, att nån stackare bryr sig om att läsa mina små unika inlägg :D
Nå jaha, jobb hela helgen och fram till tisdag, ledig onsdag och torsdag. Sen jobb igen hela helgen, måndag till onsdag natt!! HELP! Blir hårda tider men nångång ska jag väl få min semester:)
Som veckan började så kommer den också sluta. Under mina två lediga dagar hann jag med lite fotbolls kikande och ett besök på det mysiga cafét Roya med Elin, the girl nextdoor;)
Övningskörningen har halvt kommit igång men jag vill komma igång rejält nu alltså!!

Planen ikväll är grillning och öl, inte så extremt med tanke på att jag går eftermiddag imorgon, men WTF man lever bara en gång, lite bakfylla i ansiktet på patienterna har ingen dött av, eller??!!;)

Nu spritter det i kroppen igen av förändring, nånting måste hända, en resa, vinna pengar, byta jobb(!?). Hårfärgen låter vi vara :P Stackars stackars stackars mitt hår! Men nu får det vila, iaf en månad!!! Sen vet jag att jag ska plugga till hösten, juristutbildningen börjar smyga fram runt hörnen. Tänk va fräsigt va! Ja eller vi får ju se om jag får ågren på vägen!


Nu väntar de stackars små ynglena!!!



Hejs



P.s( HARRY P ÄR BOKAD 16/7, BIG MOMENT, WORRRRRD!!!)D.s

RSS 2.0