Aaaa meh

Jaajaaa, inte sådär fett noga med det här va!! ;) Äh, det har ju varit jul, en underbart lugn jul!
Julafton kunde inte vara härligare. Steg upp där vid halv åtta snåret, mysfikade med mamma, slökollade TV, var förbi graven i vacker vädret. SOL på Julafton, inte sådär vanligt direkt, men helt underbart vackert. Ni ska få se lite pics. Lunch bestående av blöta, muuuumms!! Trixade med pepparkakshuset, som ni också kommer få se, fantastiskt snyggt blev det! Kalle Anka, såklart och den gryyymt efterlängtade middagen. Min mage är fortfarande onaturligt uttöjd, går hungrig mest hela tiden, hrm. Julklappar och avslutningsvis prat, spel, snacks och vin. Perfekt! Min mamma gav mig en ring av ELLE Paris som gjorde mig enormt varm i hjärtat. Den är såå fin!!

Alltid lika tråkigt när julen är över enligt min mening, hade en smärre ångest attack på juldagen men steppade upp mig rejält när arbete infann sig på Gina Tricot på annandagen, men OM det var roligt! Oj vad jag trivdes. Nu när tiden på Kronofogden tyvärr är över så får jag hoppas att Gina kan fylla lite tomrum för mig. Jag kommer sakna det här stället, ENORMT! Men men, känna, minnas och gå vidare. Det känns bra! Allt löser sig.

Nu är det dags för hemgång, har hittat en perfekt vinterjacka från Cheap Monday som ska hämtas ut, halva priset och dessutom har man presentkort, kunde inte vara bättre! Även ett par fräcka skor från Monky, tack kusinerna för presentkortet där också ;) Slänger upp lite pics för de nyfikna! Nåja, ut i kylan! Termometern visar -25!





Jesus?



Utan karamellerna såg det ut som ett spökhus!



Åhhh!



Mooaaahahahaaa, jag är värre än barnen!!!

 


Stressa neeer...

Börjar känna lugnet, äntligen. Efter ett glas rött, klapparna är klara, inte pepparkakshuset dock eehh men det fixar sig. Nyss avnjutit en gormé måltid bestående av biffstroganoff hos mor och ska snart dimpa ner i soffan för att sätta igång det viktiga lotteriet, nämligen vad ca 80% av svennarna gör idag, spela Bingolotto! Uppesittarkväll, och visst liknar Lotta Engberg en kvinnlig Loket, gör ju saken betydligt mysigare också. Bortsett från julisar hann jag inhandla lite grannt till söndagen då jag ska gästspela på Gina Tricot i ruschen. Då tycker jag ni kilar in med eventuella presentkort och julklapps pengar för att hitta er något riktigt fint från Ginas fantastiska sortiment ;)

Förmodligen är man upptagen med blöta, skinka, gröt, korv, lax, vört, must, sill, revbenspjäll, Kalle Anka & Co, klappar och bara allmänt fet mys imorgon så jag passar på att önska er en riktigt underbart, fantastiskt mysig Jul! Jag hoppas att alla har en soffa att krypa upp i, en gran att titta på, en familj att mysa med, ett julbord man får koma av, en TV med Kalle Anka och ett lugn i kroppen! Så GOD JUL alla människor där ute!

 


Design

Äntligen en ny design! Blev relativt nöjd men det är ju alltid något man skulle vilja korrigera. Tack som fan Josefine! God Jul till mig ;)


H&M Campaign

H&M:s Holiday Campaign är helt otroligt tilltalande måste jag säga. Modeller av olika etniskt ursprung, olika läggningar, olika typer av vuxna/barn. Grymt snyggt!
















Vit som snö

Ja när ska det sluta snöa månne? Härligt så här till julen men förbannat vad det snöar! Kan väl sumera upp gårdagen lite grand för de som är intresserade. Inte för att det bestod av något direkt äventyr men hur som helst. Hjälpte min bror att flytta, vilket betyder förfrusna öron och händer. Det passade på att blåsa upp rejält igår vilket vi tacka för när vi stod där med stolar och soffor i händerna. Lägenheten är sjukt fin i alla fall, grym utsikt! Han kommer trivas som fisken. Tur att man blev bjuden på söndags stek som belöning av mamma sen ;)

Dagen till ära har jag varit ledig, MÅNDAG LEDIG!!! Obeskrivligt härligt, synd bara att man inte riktigt kan enbart soffligga idag utan man hade ju ett tvättberg som hade börjat sprida sig i tre olika tvätt korgar/säckar. Bra jobbat där Cia och Crille, vi slog väl rekord nu tror ja!? :P Även hunnit med en fika med Issa, huuundra år sen man träffa den donnan, svin kul att ses! Drog sen vidare till arbetsförmedlingen för att vidimera mina intyg för Norge nu är det bara att skicka iväg skiten så man kan börja jobba där nångång. Redan blivit erbjuden typ 10 jobb så det börjar bränna i knutarna! Ska snart bege mig mot modern och fixa det sista till projekt Funkys pepparkaks hus, blir liiiite ledsen om delarna nu skulle få för sig att inte vilja fästa i varandra, eller bara rasa sönder, känns som att det skulle vara något som skulle kunna hända mig ändå.

Ohhh jag kan inte vänta på att få börja jobba i Norge, sjukt kul! Hoppas jag hamnar så nordligt man kan komma. Vi spenderade en mycket härlig vecka i Hamaröy i somras med fiske, fiske och åter fiske!! Härligt!










Lyckade stunder!

Går kvällen blev som vanligt i det sällskapet väldigt trevlig! Drack tre olika glögger, röd vins, vit vins och lakrits, smaka som lakrits bug, inte direkt populärt på flytande form men dom andra två var suveräna! Röd vins var min favvo, tycker inte om vitt vin annars så kanske ligger något i det. Middagen bestod av inbakad fläskfilé, potatisgratäng och peppar sås, yuuuuuuuuuuuumm! Galet gott! Åt tills jag hade hål i sidan! Sen körde vi lite julpyssel, min gran blev enormt grann med blå/gula girlanger! ;) Avslutade med en liiten utgång på Olivers, var inte så taggad efter denna arbetsvecka med 10h per dag men vi hade mycket trevligt ändå!

Kvällen till ära spenderas hos mor med bakning, julgrans klädning och mini julbord. En helg med konstant ätande och mysande, fantastiskt!! Lycka är verkligen att äta för mig, god mat, god dryck, snacks och allt möjligt som finns! Det är ju därför man tränar, för att få äta, right? ;) Har dessutom gett mig in på projekt Funkys pepparkakshus, blir intressant att se hur det slutar!

Nåja hoppas ni har/haft en lika härlig helg som jag, ska bege mig tillbaka till bakandet!

 





Grabbarna fixa knäcken ;)



Han är skicklig Crille!



Fint va! Haha!



Granen hos mamma ser ut som den i Fanny & Alexander, riktigt vacker! Sverige flaggor kan ju vara det finaste som finns att sätta i en gran!


Masters i glögg!

Blir en rejäl glögg-kväll ikväll. Inte nog med att man blir bjuden på middag så blir man bjuden på hemkokt glögg också! Både vit vins, röd vins och en till var det också tror jag?! Helt wounderbart en fredag. Vi bidrar med vin, öl, krepp papper, glada magar och ansikten! ;) Vi ska har nämligen bestämt oss för att göra smällkarameller, sist var väl fritids? Kanske? Grabbarna ska även ge sig in på att koka knäck medan damerna får sitta snällt med ett glas vin/glögg i handen. Fantastisk kväll!

Imorgon har man även anmält sig som flytthjälp till bror. Blir ju intressant att se hur formen ter sig imorgon, men det får man ta då! ;) Hur som helst så är jag sjukt glad för hans skull, att han äntligen fått sig en lägenhet som flyttar sig närmare civilisationen i Luleå stad. Grattis grattis grattis i massor!!

Dags att bege sig hemåt, en snabbis på Gina Tricot för ett par eventuella svin snygga brallor, men sen hem ;)






Fick hem världens mysigaste tröja från H&M, HUR bra är inte den affären??!! LOVE IT!

 


ELLE me!

Tänk om man hade kunnat få gå på the one and only gala, ELLE-galan!
En dröm faktiskt. 





Burberry.P Höst 2010


Burberry.P Vår 2011

 


Tillsammans!


Tre år har vi älskat, levt, kämpat, skrattat, stöttat varandra,  sida vid sida, tillsammans!
Han och jag tillsammans är någonting starkt, som inte bara rinner ut.
Han har mig och jag har han, i alla lägen.
Och så kommer det bli, så länge vi vill det, så länge vi ser oss som ett.
Underbara tre år, tiden rusar. Resan vi gjort tillsammans hittills kommer klättra.
Ännu högre, tills vi, som vi hoppas, når toppen!
Starka genom livet, för att avsluta gråa, trötta och med min hand i hans.


Mitt hjärta!





Som Vi




Han
sa: Jag ser dig
Jag sa: Jag ser dig
Han sa: Jag ser oss
Jag sa: Jag ser Livet
Han sa: Ett liv för Oss
Jag sa: Som Vi
Han sa: Vi Lever
Jag sa: Som vi är, Tillsammans



Bra väder!

Ångesten spred sig i kroppen i morse när jag hörde stormen leva om utanför fönstret.
Whyy whyyyyy!!! Blev ett förbannat snoozande i morse, men kroppen tog över, låg som fast kedjad.
Ut i stormen, HALP vad det blåste! Och vädret verkar ha urartat ännu värre nu. Suck.
Man bor tvärs över stan men fan att det ska vara långt att gå i alla fall.
Det här är det värsta vädret! (om man inte får ligga kvar i sängen och lyssna på det).
Alla andra väder är att föredra, det får hellre vara frostande kyla som biter i kinderna. Minus 40!
Men inte detta svammel! Slask och skit, allt det vackra har försvunnit. Träden är totalt avskalade 
från all frost och snö som hade lagt sig. Åter suuck! Nåja, det är lovat kallare dagarna framöver.

För ovanlighetens skull jobbar man sent, MEN man får ju ledigt en måndag, VÄRT!
Men sen, folket, så finns det inga som helst hinder för mig att smälla i soffan.
Då är det snippsnappslut!

Kylan och vintern är ändå något som jag mår bra av. Det är något speciellt med kyla, lukten av kyla.







Våran domkyrka är verkligen mäktig!



Alltså hur snyggt är inte detta!!



Frostbiten!


 


JUL JUL JUL JUL JUL JUL



Finns det något bättre?? Jag tror inte det, kan inte komma på någonting
som gör en gladare, mer harmonisk och bara allmänt nöjd!
Smakerna, lukterna, stämningen, det är lite utav en drog.
Delar med mig av ett gäng riktigt härliga julbilder, det kommer mer sedan!
























Mitt i allt

Mitt i veckan, snart helg! Igen, IGEN!! Snart Julafton, IGEN!! 
Det går otroligt fort, hänger inte riktigt med.
Inte huvudet i alla fall, kroppen sveps som med men tankarna är kvar i förra onsdagen.
Tur att man har lite struktur i vardagen, kroppen går som på automat.
Jobbar sent hela veckan dessutom, fixar ihop lite flex så man kan lyxa sig med lite ledigt
på måndag, otroligt härligt! Tacka fan för flex!

Är lite för trött i skallen för att skriva men tänkte bjuda på lite adorable bilder från i söndags.
Var en heldag med katter, katter överallt!! Crilles mamma har skaffat ny katt, våra vänner har också skaffat två småttingar! Vill också ha en liten liiiten. Min är gammal, nästan grå, faktiskt! Hel svart men en del strån har
börjat blekna mer och mer. Nio år gammal, men nog skulle jag dö för den katten!

Norge är ju på g nu också, auktorisationen är snart inskickad och kontakten med en del företag har
börjat arta sig. Jag hoppas jag hamnar i nån pittoresk liten by, som Sulitelma till exempel, bo i en DAL!
Hade man ju inte dött av precis! Nae, jag ser framemot det här, luftombytet och lönen!!!

Lite mer arbete nu så man kan ställa sig på löpbandet sen och känna lugnet! Mitt mål är 7,5km idag!


   

Här har vi då Lennart, tröttare katt får man leta efter, däckad med andra ord! Men jag klaga int ;) 


   

Fingal, VILDdjuret. Han har ljusgröna ögon, sjuuukt fin!





Nisse, en till liten vilding, är lite slicead av denna ;)




Crilles mammas, vacker Molly!



Och min lady Issy, lite fagrare, lite klokare ;)











  


Valet




" Nålar sticker henne, knivar skär henne. 
Flickan kan vara perfekt, flickan ser det, flickan ska vara perfekt.
Vill vara perfekt, kniven skär, nålen sticks, men nu är hon perfekt. Flickan ville ha större, större allt, mindre allt. Flickan är glad, flickan ler, flickan är inte glad.
Vi sticker igen, skär igen.
Nu är hon perfekt, igen, hon ser.
Nu har hon bröst, flickan la sig för kniven, nu har hon läppar, nålen fick sticka, men nu mår hon bra. För hon har allt. 
Allt, tills hon ser det igen, det hon vill vara, men aldrig kan bli igen.
Flickan är ärrad, ärrad för livet.
Snart ser hon det, det ingen annan såg, ser, nu ser hon det igen.
Flickan försvann."




Monday

Som vanligt allmänt seg, trög, långsam, uuutdragen måndag.
Mörkaste dagen på året dessutom, kan ju lämna sina spår.
Blir en låång arbetsdag toppen på det, 17:30 tänkte jag stänga ner
burken, bege mig till Inpuls, löpa några Km för att sen följa med
Crills tillbaka till gymet, här på jobbet, och köra ett styrkepass.
Springbandet här har sett sina bästa år, dessutom får man tydligen
skumma stötar om man inte jordar sig själv med en sladd av något slag.
Haha, farligt!

Tur att det är Lucia ialla fall, ljusen ska ju lysa upp mörkret som det sägs!
Och mysigt, oooh så mysigt med Lucia! Såg Luciamorgon från Stockholm
och inte kunde jag hålla mig från att grina, icket! Det brast totalt när Sonja Aldén
tona upp "Pie Jesu". Blev lite knivigt med sminket där!

Hur som helst så har kära kollegan ställt upp med lite design hjälp så
snart ser detta ut som den snyggaste bloggen som någonsin skådats!!!
Förhoppningsvis! ;) Men hon har skills!

Nåja, back to work!




Musik

Finns det något bättre? När man hittar en låt som får håret i nacken, på benen, på händerna, armarna ja överallt att resa sig. Nästan så att det gör ont! Underbart!




Evolution

Alltså ska jag?! Igen?? Försöka köra igång ett slags skriveri här?
Jag tror det, för ibland har man det där extrema suget att bara få skriva av sig om olika intressanta/ointressanta saker. Bara dela med sig lite grand av tillvaron är som, roligt! Faktiskt!
Ska nu verkligen försöka få ordning på designen här, detta duger ju EJ! Tur att man har en arbetskollega som jag ska försöka muta till jobbet ;)

Kan ju berätta lite om helgen, hittills!
Igår hade vi julfest på Kronofogden, riktigt härlig fest! Roliga och kreativa lekar, god mat, sjuuuukt trevliga arbetskollegor och allmänt trevlig stämning! Avrundade sedan på Olivers. ABSOLUT över förväntan! Mycket folk, bra musik, smaskig dricka. Men framförallt ett briljant sällskap! Har faktiskt träningsvärk idag efter allt dansande, kan ju bero på 15,5cm klackarna men ooooh så värt det var! Ska slänga upp en pic på godingarna!

Kvällen till ära spenderar jag själv med ELLE och för närvarande "Så mycket bättre", lätt bästa programmet på mycket länge! Crille svepte sig iväg till Invit för lite "evening drinks" och han lär man väll återse där vid 03.00 snåret nångång ;)

Så, första inlägget på typ 8 månader, gick ju ganska bra! :D

Fortsatt trevlig helg!!







RSS 2.0