Jag tänker inte, jag bara gör

Ja så är det nog för mig. Bara gör, gå på känsla, kör på! Fast nog kan jag tänka också, FÖR mycket. Som idag när jag hann fantisera ihop hela arbetsförmedlingen till en marknadsplats i Hurghada, Egypten. Önskade innerligt att kösystemet bara skulle försvinna och att det skulle vara först till kvarn, den som syns och hörs mest! Kul att se alla stressade, nervösa och generade människor rusa omkring halvt sneglande åt sidan hoppandes att ingen ska känna igen en förresten. Lägg ner! Ca 20% av Sveriges befolkning är arbetslösa, det är ju mode.

Ohh skön ledig dag, fått sånt där "nödvändigt" gjort. MEN det jag laddade för hela dagen, med kost, sömn, psyke, gick ju i STÖPET! Träningen, WTF?! Hade planerat intervaller och Yoga 90. Somnade och suck va trött jag blev på mig själv, hängde läpp som en treåring och sov lite till. Förbannad! Ska kompensera mig själv genom att piska upp mig halv sju imorgon och köra stenhårt på bandet. Sen fick jag en annan nyhet, eller nyhet men. Mitt intervall pass som jag fick tips av en instruktör var väl inte riktigt det jag uppfatta. Samma grej men det var visst 4 min löp, två min PW, 6 min löp, två min PW, 8 MIN LÖP, 2 min PW och sen 6, 4. Aoouucchh, dör ju av det "lättare" passet, men det är det svårare jag ska klara. Och på högre hastighet. Goals goals, fixar det här.

I huvudet när jag springer "kom igen, 1 min till, 2 min till, 3 min till, vad är minuter av ditt liv, tappa inte fokus, tänk på annat, titta inte på tiden, kör på känsla, tänk inte på andra runt omkring, du gör det svin bra, tänk vad stolt du kommer vara sen, KÖR KÖR KÖR!"

Ska återgå till TV:n, "Sommar i Sverige" och dricka en kopp av mitt fruktansvärt goda NK thé "Sovgott", sjukaste jag sett "Papegoj kärringarna", byta blöja på en papegoja??!! Whaaaaaaaaat! Det hade ju INTE Issy tillåtit (min katt). Ja det är sjukt.

Surfade in på Klong, hittat mina drömlampor!







Men det här är nog det fränaste!! Design Penelope Batley.





Söndag var det

Eller? Dagvild? Extremt! Men trots att helgerna på något sätt tappat heligheten så är dom lika underbara ändå. Har alltid tyckt om söndagar, känna lugnet, göra sitt eget, ingen press, bara vara med sig själv. Det är när jag inte tar vara på söndagarna som livet tappar mening, eller inte mening men det blir inte lika stora kontraster till vardagen. Och på tal om konstraster, åter igen sitter jag och tänker på vad jag har åstadkommit så långt i mitt 23år långa liv, inte så mycket storslaget men ändå, mycket! Det känns som att man hunnit leva fyra olika liv redan och det passar mig, jag hoppas det fortsätter så, troligtvis. För jag är inte redo för att bli "nöjd" med tillvaron, än på kanske 40 år. Så mycket äventyr kvar! Jag är fruktansvärt lätt influerad av olika saker, allt från mat till en människa med stark personlighet som jag kan se upp till eller bara vill leva deras liv. Kan vara en kändis eller bara en random på stan. Jag kan fantisera ihop en historia om en människa bara genom att titta på kläderna dom bär, kanske för att jag har den mest livligaste fantasin som finns, den har alltid en tendens att skena iväg till det mest underbara eller det värsta tänkbara. Så, om igen, jag funderar på NÄR jag ska göra något "storslaget", eller när något "storslaget" ska hända. Det är tur att jag har en röst i huvudet som talar om för mig då att jag ändå är en bra bit på vägen, till vad man nu kan kalla stort, jag växer i mig själv mer och mer för varje dag som går och varje gång jag tittar mig i spegeln. Att här är jag och jag är glad för det, för allt jag gjort och inte gjort än men kommer att göra. Alla planer som poppar upp konstant. Allt har en mening. Idag har människor så lätt för att tappa sig själv i idealet etc etc men på samma gång har alla verkligen utrymme att vara sig själv. Det vara värre förr men ändå bättre. Så tänk på att slappna av, lev för  nu, allt har sin tid. Pust!

Hade en fantastisk eftermiddag igår med en vän, mycket speciellt!


Nåja, tillbaka till verkligheten nu, sticker till löpbandet!



Äh what the DUUSE!

Ska sluta lova saker, fungerade ju sådär att bli aktivare med bloggen, hrm! Jobbar i princip hela tiden vilket ja, tar på krafterna, dessutom jobbar man ju handelns öppet tider nu mera så att sluta 18:30, träna, äta och SEEN blogga, blir lite tight fasen ZZzzzZzzzz!!

Ligger nu i hårdträning, fått tips om ett riktigt intensivt och förbannat roligt pass att köra. Tycker väldigt mycket om att springa men att ställa sig varje gång på bandet och springa 7km och bara som lunka KAN bli väldigt långdraget. SÅ, en av instruktörerna på Inpuls gav mig tipset, att NÄR man kör intervaller på bandet, att springa allt man kan 2 min, vila 2 min, 4 min springa, vila två min, 6 min springa och sedan trappa ner 4, 2  och sen nedvarvning. Förbannat vilken bra träning, man blir som en ny människa! Sen får man lite struktur i löpningen PLUS att det känns som att det går fortare. Det brukar ta ganska exakt 36 min när man värmer upp tio min (uppvärmningen är TOK viktig när du kör intervaller) och nedvarning, beroende då på hur fort du springer. Men TIPS TIPS, tycker du om att springa så kan du springa av dig rejält här! Nu kör vi på stenhård kost dessutom, gröt, smoothies, lax, tonfisk, sallader m.m. så nyttigt som möjligt men fullproppat med näring och energi så att kroppen håller måttet. Åhhhh detta är sååå roligt! Ja inte håller jag mig från godis helt och hållet, 1-2 dagar i veckan slinker det ner lite gotta, men det är det värt och det gör mig glad ;) Mat och dryck är lycka, thats it!

Ska fortsätta värma upp dynan i soffan och svepa filten om mig med en skål popcorn och nån av dreamboxens film visningar, jobb väntar imorgon!





Improvement improvement

Förbättring, med bloggen alltså, näst på tur, kan man säga. Rolig blogg som uppdaterar var tredje dag lixom. Jag ska, jag ska, jag ska, finna tiden för det ;)

Söndag, är det? Dagvild! Tur att helgerna är över nu. Lite standard tillbaka i vardagen. Uppdateringen KAN ju vara så dålig för att man jobbar, nästan, varje dag. Ett suveränt jobb också, för att svämma över lite mer. Gina Tricot och mer blir det, så kom in, shoppa, prova eller bara glo, finns ju inte en snyggare butik i stan, det måste man ju erkänna! Nackdelen är väl att man inte kan hålla fingrarna borta, från shoppingen alltså. Är nästan olidligt när man hittar sånt som kanske ingen annan ser i denna gigantiska butik, man blir mött av överraskningar VARJE dag! Sen har man ju extremt roligt hela dagarna också, skratt groparna får arbeta.

Dagen till ära har inte spenderats på något sådär intreessant sätt än, eller intressant, ganska intressant att läsa böcker och se film i sängen hela dagen, tycker jag i alla fall ;) Läser Rosamunde Pilchers Vildhonung, svårt att släppa boken där, aaahh yaa!! En bra dag, härlig dag! Kände att arbetsdagen igår var lite av det trötta efter vinkvällen i fredags, men fasikens vad kul vi ALLTID har, gänget, mmm! Spelade ett nytt spel "Ooogashacka" tror ja? S......uuuuuveränt, ost, chips, kex, vindruvor och physalis, NAM!!

MEN jag kände för att bryta av den här chill dagen nu efter en omelett, hoppar i springbrallorna och beger mig till gymet. Nu är det hårdträning folks, inget slarv! Blir en vit månad, eller längre kanske? Detoxen är på g och allt gammalt skall rensas ut. Nu kör vi!



Ehhhm måste bara!



Day OFF

Idag får jag vara ledig! På tre dagar har jag jobbat 26 timmar och det känns i märgen om man säger så. Dagen spenderas därför i det lugnas tecken, eeeeextreeeeemt luugn. Har dessutom hittat den bästa sysselsättningen för idag och tänkte att jag skulle dela med mig lite av det roliga. Som säkert många vet så var det Peoples Choice Awards igår i USA, alltså dom bästa på ett och samma ställe, mycket underhållande!

Glid in här och kolla in dom snyggaste och största kändisarna som visade sig på galan, här kan ni också läsa om alla som var nominerade och vann!

Säger bara tacka FN för Youtube, här har ni första delen, klicka er sedan framåt! ;)

UPPDATERING!! Detta är 2010:s PCA, fan!! Nåja, 2011 kommer väl :P


Finns lite highlights m.m. om 2011 PCA här!







Bjuder på lite pics från Hollywoodlife!



GO TEAM JACOB!!!




Ehhhm, GOOO TEAM EDWARD!!!




Siiiigh!! GOOO TEAM ZAC!!! Lite svårt att bestämma sig här!!






Lite taskigt att få vara så snygg va!!??







Alltså det är ändå lite här med, GOO TEAM JOHNNY!!








Lätt bland dom roligaste skådisarna!







Lycka

Det är verkligen lycka, kläder alltså, att hitta det där perfekta plagget. Inte nog med att man har samlat jordens skönaste tjejer på en och samma arbetsplats så är Gina Tricot en så förbannat fantastisk affär också. Jag dregglar över kollektionerna och önskar att jag vore säkert 10 000 kr rikare. Hade köpt allt, ALLT!


Dimmigt

Ja, så var helgerna över. Eller trettondagen är ju imorgon men det är ju ingen direkt högtid. Det har verkligen varit en härlig jul och ett nyår värt att minnas. Det här året måste jag säga var ett av åren jag är mest nöjd med också. Blev en helomvändning kan man säga. Började träna, bytte inriktning på arbetsmarknaden, tänkte mer på mig själv, att stressa ner, må bra, känna mig bra, hälsosam och att man är bra som man är. Ett boost år med andra ord. Vissa tråkigheter tyvärr ,men det tillhör ju som livet, tyvärr igen. Men om jag sumerar upp det så blev det nog ett år i arbetets tecken:

Pluggade till Administratör, jobbade extra Vero Moda, jobbade extra på Sunderbysjukhus som undersköterska, jobbade extra på Dollarstore, Farfar somnade in, fick anställning på Manpower, jobbade i Piteå på stadshuset som administratör, arbetade med transkribering för Umeå universitet, hade en riktigt mysig sommar, for på semester till Hamaröy Norge, fick anställning på Kronofogden vilket resulterade i nya fina vänner och avslutade med en super jul!

Det här året kommer bli hälsosammare, rikare, starkare, härligare och sånt man alltid vill uppnå. Men om man nu tror på det och kämpar för det så brukar det ju faktiskt bli så!


 





Pizzadagen No1

Läste nånstans att svenskarna aldrig köper så mycket pizza som idag. Den trenden kunde ju inte jag och Crille rata så vi offrade oss! ;)

Nyårsafton blev riktigt mysig, goda vänner, fantastisk mat och dryckm samt raketer/smällare och sällskapsspel. Kunde inte ha varit bättre. Det här med att ha höga förväntningar om något storslaget är bara enormt överilat och gårdagen i sig blev ju faktiskt storslagen. Tack alla inblandade!

Dagen har spenderats till 80% i sängen med film och ELLE. Njuter bara så förbannat mycket! Gjorde sista dagen på Kronofogden i torsdags , blandade känslor där! Men jag, Bea, Linda, Linda, Erika, Ida och Seb hade en liten avslutning med Luleå-Skellefteå (dock bakslag men wtf) matchen på Corner med ölen i hand vilket gjorde saken lite lättare ;) Drog sen vidare på Allstar och avslutade relativt tidigt i säng. Känner mig lite matt måste jag säga. Varit mycket de här två veckorna. Unnade mig nyss ett super långt bad, film på datorn, inpackning i håret, fotvård m.m., allt man kan behöva. Nu luktar man som en blomma och ska fortsätta glotta "Fångarna på fortet" med bloggvärldens populäraste tjejer. Mycket underhållande!

Tillbaka till slöandet!





Det hör till, så är det bara!





Min fina!



Två fina ;)



Räkcocktail till förrätt! Sååå gott!! Fantastiskt att det är på modet igen ;)



Och fin tjejorna Ida och Bea på Allstar i torsdags!

RSS 2.0