ÄSSCHTING

Ne mina vänner, det här med blogg och min lust (ibland) är rätt så tråkig men va ska man göra? Ibland är det uppfriskande att klämma in ett par visdomsord eller två! Midsommar blev av ett helt annat slag än väntat men ack såååå härligt. Inget klubbviken utan vi pinnande ut till stugan i Lövskär och vräkte i oss typ 1000 olika sorters mat rätter. Jag var mätt efter det kalla och pajerna fick jag inte ens ner! En lite fundering var att låna båten av stugeägarna men vi stannade, och stannade,  ooooch stannade, ända till Söndag?! Vilken vändning va? Hela långa helgen i stugan med båtturer, fiske, kub, öl, maaaat, badmington m.m. Men alltså va nice det var. Sömnen fick jag dock inte återställd men tala om själaro?! En lyckad helg med andra ord!
Laddad inför en hel veckas jobb och en mysfredag med Marri och Annica med tacos och godricka:) Blev en oväntad tur till Färjan också, inte riktigt ork i värmen kände jag men det var trevligt iaf!!
Ett sjukt härligt väder har vi dessutom fått ta del av och man mår rätt så bra i planeten av lite färg i nyllet:)
Blondfärgen har börjat arta sig och ett besök väntar på Killerqeen på torsdag.
Har även mitt länge väntat besök hos tandläkaren på onsdag, jag hoppas dom kan hjälpa mig med mitt lilla probs;)

However, tänk på att "Den som talar illa om andra i din närvaro talar illa om dig i din frånvaro.".
Tycker jag är värt att tänka på!
Dessutom "Ha vänner - Inte för att få. Utan för att ge"!


Idag är jag på Dagvården på sjukhuset, skönt med omväxling!!!


Heeeipa

Last night EVER

Kanske inte sista natten någonsin jag jobbar natt men för att vara fjärde natten i rad så är jag ganska så slut. Och här är det inga slö nätter där man får sova eller sitta still utan det är total hjärnkontorsrotation konstant! Har varit lite slarvig de andra dagarna på att sova efter avslutat pass i och med att rastlösheten kryper i mig, orka sova på dagarna?!! Men idag (torsdag) sov jag från 08 till 17!! Men intog läsställning till ca 1800 när Crille kom hem från jobbet och kröp ner han med!! Så, jag har fått mig en rejäl sömn vilket behövdes, humöret var påväg till det mörkaste hörnet i världen och exorcist ögonen tog sig form. Men inatt är jag på topp igen och tacka gud för nätter där man slipper attl förbannade kackel! Jag arbetar bäst i tystnad där jag får vara för mig själv som det lilla nattspöket jag är;) 
 
Hur som haver så lutar det nog åt klubbviken imorgon vilket jag är grovt positiv till! Om allt går vägen så sitter vi på Laponia kl 15 och njuter av en öl, blir roomies med Piga, grillar korv, myser runt elden m.m!! KOM IGEN NU SOLEN!!!


Heiiiipa

Ojdå

Javisst har jag varit duktig på det här med blogg men man måste ju hinna med "sommarvärmen" eller nå. Ne,  jag har helt enkelt inte haft så mkt vettigt att skriva, kanske för er, men inget jag orkat printa ner. Händer inte så mkt mer än att jag är inne på min tredje natt på sjukan, mitt hår har en pärlblond nyans, jag njuter av sommaren trots visst väder och midsommar är i helgen! Har nog inte varit så positiv till midsommar på mååånga år. Visserligen så har jag antingen jobbat eller befunnit mig på värdelös ort men i år ska det bli bra! Min inställning är på top!! Här ska hissas majstångar och plockas sju sorters blommor, dricka öl, midsommar middag ute i stugan, eventuellt klubbviken och framförallt ÖL drickning! Min käre sambo har fixat mig ett helt flak med Harboe Gold som jag ser framemot att tömma, fast kommer nog vara sovandes efter fem med tanke på att jag går av nattarbetet på midsommar morgonen:P Men trevligt ska det bli, vars vi än befinner oss!! För ni vet ju, blondies have more FUN;) haha, har aaaldrig använt den frasen och hatar den nästintill!!

Hej hej

Jaha

Ja efter 7 dagars färgning, blondering, avfärgning och slingning så är nu håret ljuuuuus ORANGE! Med ett par inslag av ljusa slingor så med andra ord så ser jag ut som en apelsin i håret. Inte den hemskaste färgen dock så nu får håret vila för att sen lämna över arbetet till frisörerna. En ask färg med vackra slingor i kanske? Ingen aning om vad det lutar nu faktiskt, men vet ni, jag trivs bra redan! Ljust is tha sheeet och jag är väldigt nöjd med lite förändring.

Well well, 60 sidor kvar på Män som hatar kvinnor, huuujja vilken vidrig bok! Ska försöka läsa ut den ikväll så man kan få se den på film, cant wait!! Fredag idag också, händer inte så fasligt mycket mer än att kurera sig i soffan, förkylningen är snart besegrad! Vi tänkte oss en dag på strippen imorgon i Piteå. Kul att se massa bilar och race, var ett tag sen nu! Raggare som man är, INT! Men si så roligt ska jag ha och jag kunde inte må bättre;)

Pyyss

Snoooor

I dess hela härlighet! Är inte frisk gott folk, har knappt sovit inatt! Inte bara på grund av förkylning utan också för att jag är i slutet av Män som hatar kvinnor och den är INTE rolig. Har drömt om mördare etc inatt! Hujja, kämpigt. Somnade vid 4-5 snåret kanske, härligt. Är inte nå knäckt känner jag. Nu måste jag även släpa min droppande snok och ljusa skalp utanför dörren för att införskaffa mig ännu en avfärgning. Det här går ju inte längre, ser ju absolut inte klok ut. Men men, ska jag nu bli ljusare så får jag väl tåla skiten. Förbannat! Måste kanske äta något idag också för det har jag glömt :P

Jaajaaa, heeejs

Måste ses!

Alltså, vi har ju sett mycket av Paris Hilton men nu, nu söker hon en ny bästis! Alltså snälla kan dom verkligen inte komma på bättre sevärdheter, men nog är det kul att se, fördee!!haha... Kanal 3, NU!!

Ågren

Ja vilken ågren man har just nu. Stackars håår, men jag ska inte ge upp, fan inte den här gången. Då får det se ut som det vill!

Men hur ska detta sluta??!!

  
Igår                           Idag
 
Ja de är det bara helvetet som vet!
Haha ser ut som The Grudge bruden på ena eller nå.



Nåväl, är i mina bittraste stunder när jag märker att förkylningen har börjat krypa på mig. Jag som ALDRIG blir sjuk. Vädret är visserligen halvklart och pressning är väl inte det bästa när man är sjuk kan jag tro! Hur som helst så har jag då hunnit med blekning, sett final avsnittet av The Hills (är inte Lauren me nå mer nu eller) och spillt te på min fot. Förbannat AJ!!! Så går det när man bänglar med fötterna, ingen koordination whats so ever! Damnit, jag ville ju jogga idag, blåser inte för mkt så nu kan man springa rakt till och med! Förbannade snorsjuka! Jaja, får väl vara glad som inte åkte på nå annat trevligt bajs-virus från sjukhuset!

Heeejss


P.S( Fast and Furious var INTE värt besväret, bara för att scenerna blir mer och mer överdrivna eller datagjorda så är det inte BRA!!! 2 av 5 getingar/solar/stjärnor m.m) D.S

Förnyelse

Eller vad man nu ska kalla det? Vet inte alls vad jag håller på med med mitt hår just nu men andra bullar ska det bli. Det jag strävar efter ligger vid horisonten men man måste ju börja nånstans. Började med slingor igår i nån slags orange/röd ton och nu sitter jag här med blondering i barret, inte hela utan drog några stackars slingor. Marri har ett grov jobb framför sig. Men vet nu exakt hur less jag är på att vara mörk?! Förbannat less så nu ska här experimenteras och kul är de;)

Ikväll tänkte vi filmkväll i form av Fast and Furious, hoppas den är värt besväret! Men Vin Diesel visar ju sin urna igen så vi hoppas att den inte kan vara annat än sevärd! Jag och Annie släpade oss till gymmet med tunga steg och resultera i en rätt så halv klen träning, men whatta hell, bättre än ingenting! Fynda mig även ett par beiga chinos som jag älskar! Såå grymt sköna, lite för stora men det är ju så dom ska sitta?!

Ska vänta in verkningstiden i form av det senaste The Hills avsnittet, eller förra måndagens till och med, det kanske har kommit ett ännu nyare nu?! Weell....


Nighty night

RSS 2.0