Fantastiskt

För er som inte kollat väderprognosen för dom näst kommande dagarna så väntas snö, MYCKET snö, för det har vi ju inte nog av va? Bra idé! Men det kan vi ju fira på något sätt, kanske köra skoter? Men nä, för det är lovat sån där blöööt snö, ouusch!! Ät inte svart snö bara!

Nåja, kontoret är eko tomt då alla gett sig ut på någon slags vandring mitt i allt, friluftsdag, friskvårdsdag kanske det heter? Friluftsdagar hade man på mellanstadiet. Hur som helst så är jag näst intill själv plus chefen som sitter vägg i vägg, läge för fjäsk!!?? Ne så drastisk ska jag inte vara 5:e dagen på jobbet. Jag stannar inne iaf, finns inte läge för allt för mycket frisk luft med min täppta näsa. HUR mycket snor kan det finnas egentligen? Annars så känns det här jobbet som semester jämfört med sjukhuset m.m som man prövat på. Här sitter jag med min egen lilla dator och döper om ritningar i miljarder och varierar med att skanna in ritningarna. Svårt? nepp! Jobbigt? Ehh njaaa! Jag trivs som guldfisken i sin runda skål! Super!




Sjukt roligt!!








Kommentarer
Postat av: Linda

Hej. Kan du ta dig tid och rösta på fyra body/pyjamas jag designat. Det tar inte lång tid alls, bara några sekunder. Skulle vara så snällt om du kunde göra det :) Ska bli mamma i slutet på maj och detta gör att jag har möjlighet att vinna tre månaders blöjförbrukning.



http://www.libero.se/Default.aspx?id=1995&contributionId=238506



http://www.libero.se/Default.aspx?id=1995&contributionId=243023



http://www.libero.se/Default.aspx?id=1995&contributionId=242255



http://www.libero.se/Default.aspx?id=1995&contributionId=237867



Tusen tack om du tog dig tid :)

2010-04-19 @ 14:31:19
URL: http://lindahk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0